30/11 - 08|Första advent

Nu när de äntligen har blivit advent och snart jul så känns de självklart fel,.. Vad är mitt problem egentligen ? Imorse så tände vi ljus, men vi har inte pyntat så mkt och de brukar vi ju inte heller, men de kändes typ som 'varför de? de är ju långt kvar till jul' De va när vi åt gröt som de blev lite jul. Vi äter ju risgrynsgröt innan jul och så..Men vi får se.. Har vi otur får jag julkänslan lagom till nyår. De kanske är nackdelen med att börja så tidigt med julångesten,.. Alla (och jag själv) sa ju ' ta de lungt, de är inte jul än på nån månad' så jag har nog fastnat i dom tankegångarna.. Menmen,.. Idag så har jag börjat på syrrans julklapp :) Jag är faktiskt nästan klar med alla julklappar nu :) Har inte hittat nått till pappa, Johanna och Athea än, och ska köpa mer till några,.. Men de är iaf dom som jag inte bestämt mig än :P

Annars idag så har jag inte gjort så mkt,. Började på syrrans julklapp, gick över till Lillan och sen fortsatte jag på julklappen och nu är jag här :P

Johanna håller på med min design just nu,. Tror den kmr bli jätte bra :) Va så jävla missnöjd med den, men de är så svårt att sätta ihop en bra i paint.. Men jag har förberätt och hållt på så jag kan fixa när jag fått photoshop, men tills dess så vill jag ju inte ha den jag har, och om Johanna är riktigt duktig (vilket hon självklart är) kommer jag nog ha kvar den här tills jag tröttnat på den :)

MEn nu börjar tv'n så ska dra mig dit nu :) Puss&kram i en fotoram.


29/11 - 08|Kopierat från Shortys blogg

Saker Shorty skrivit men de är precis som jag tänker/känner så jag tänkte ta med de. (http://www.shortydaqueen.blogg.se/)

Jag tror aldrig man blir av med panikångest jag tror bara man lär sig hantera den så man kan leva normalt. jag måste försöka bli av med deprissionerna oxå.
det är så kul att må hur bra som helst sen helt plötsligt bara känna en sån meningslöshet att man funderar på att ta sitt liv? och sedan gråta floder hur många nätter i rad som helst?
det konstigaste är att jag oftast inte vet varför jag är ledsen då heller.
det behöver inte vara något speciellt det kan bara komma utan förvarning.
nej det är ingen höjdare kan jag säga, fy fan.


Så jag är rätt stolt att jag en än gång lyckades åka tåg :D
det känns ungefär som min födelsedag varje gång jag klarar någonting stort :D


Andra ser det som en baggatell och man kan inte direkt förvänta sig att människor ska förstå.
Saker som är små för andra kan vara stora för mig och andra med samma sjukdom.
jag uppskattar vissa saker mer nu än innan jag blev sjuk... som nu tex att åka tåg haha :D
jag uppskattar att jag ens kan gå utanför dörren, skitsamma om det regnar eller snöar eller är sol... jag har aldrig uppskattat världen så mycket som jag gör dom gångerna jag klarar av mina attacker.



Fast jag åker ju aldrig tåg, men jag känner mig verkligen som en 3 åring på julafton bara jag kan sitta 20 min på en buss utan attack.

29/11 - 08|SåVaMinLördag

Hehe jag blir alltid lika förvånad när jag skriver i rubriken och skriver /11.. De är slutet av månaden och jag ser fortfarande inte att de är november z) Menmen,..

De gick förvånande bra idag :) Fast vi sålde inte så mkt. Men de va trevligt. Och jag blir ju helt såld på julsaker så de va nog inte så smart att släppa iväg mig på en jul loppis,.. Men jag fick bara med mig 40 kr så jag messa mamma och sa att dom va tvugna att komma för jag hittat jätte mkt fint :) Jag köpte 2 saker till mig själv och 4 julklappar :)
Hur smart är de att ge nån en adventsljusstake på julafton?

Menmen :) Har inget att skriva så jag hör kanske av mig imorn :)

29/11 - 08|Bara för johanna gjorde

Hur bortskämd är du egentligen?

Du har:
[ ] märkes-skor
[ ] märkes-jacka
[x] tv på rummet
[x] dvd på rummet
[ ] dator på rummet
[ ] telefon på rummet
[ ] en kamera
[ ] en videokamera
[x] din familj har en bil
[ ] din familj har fler än ett hus
[ ] din familj har fler än två hus
[ ] din familj har fler än tre hus
Antal:3


Du använder dagligen
[x] parfym
Antal: 1

Du ser på
[/] desperate housewives
[ ] grey's anatomy
[ ] heroes
[/] the oc
[ ] sex and the city
[ ] ugly betty
[ ]scrubs
Antal: 1

Du har sett
[x] just my luck
[x] john tucker must die
[ ] titanic
[ ] moulin rouge
[ ] high school musical
[ ] high school musical 2
[ ] epic movie
[ ] dude, where's my car?
[x] the perfect man
[x] the wedding crashers
[x] freaky friday
[ ] legally blonde
[ ] not another teen movie
[ ] bring it on
[  ]bring it on again
Antal: 5

Du säger ofta
[ ] whatever
[ ] oh my god!
[/] venne(säger vejne)
[ ] cutie
[ ] sweetie
[x] nehe
[ ] säkert

Antal: 1½


Ditt resultat: 12½

1-15 = ghettokid
16-23 normal unge
24-34=bortskämd unge
35-41 = överklass-snobb

Johanna fick 24 z) bortskämda sak!


28/11 - 08|Bibbidi-Babbidi-Boo

Fan,.. Jag har varit så jävla trött den här veckan. Känns som jag ska svimma hela tiden.. Så fort jag ställer mig upp får jag såna där prickar framför ögona som man kan få om man kollat på solen, och så känns de som jag ska falla ihop.. Och även om jag står upp kan de kännas som jag kmr ramla.. Hoppas de bara är av trötthet iaf..
Annars så har de nog inte hänt speciellt mkt idag,.. Har precis druckit glögg ock kl.9 ska jag se på film,.. Snackar lite med Charlie just nu, vi säger ju aldrig nått till varandra men läste nått förut, som jag tänkte skriva nu
Den minuterlånga tystnaden
mellan knastrande telefonlinjer
berättar bara om den kroppsliga saknaden
när två kroppar kan samtala utan ord

Just nu känner jag lite att jag borde gå o lägga mig en stund.. Har inte varit på så stort blogg humör..

Juste.. Kom på att de är meningen att jag ska skriva om paniken oxå och idag har de varit ganska jobbigt. Jag har kunnat kontrollera de så ingen märkt, men de har varit en jätte jobbig dag. Ifs har hela veckan varit jobbig, men idag har varit värst.
Imorn ska jag stå på loppis med Lillan, min granne, får se hur de kommer gå.. Jag får ju oftast attacker innan för jag tror de kommer vara så hemskt, men sen så när de väl är så att jag står där så kommer de oftast inga. och om de kommer så är de ju bara i början när alla börjar komma och då syns de bara på mig att jag är skakig, men de går snabbt över och spänner jag mig så syns de inte så mkt heller. Menmen, jag kmr nog skriva om hur de blev. Beror på om jag får låna datan imorn.

26/11 - 08|Min data är trasig.

'Min' data är trasig! Den går inte att starta! Cepe z) Så jag kmr inte va inne på datan om jag inte sitter vid syrrans, och allt jag får göra där är msn och blogg z) Jag får inte läsa folks bloggar och får inte va inne på bdb :p MEnmen,.. Msn funkar iaf :)
Ska kanske byta tele nu.. Till pappas gamla.. Men jag tror inte de.. Den är knas z)
Idag har de inte hänt så mkt.. Fick stå i -6 och vänta på bussen i 20 min.. Jätte varmt och skönt. Menmen.. Är jätte förbannad just nu. Så tänker troligen inte skriva så mkt mer.. Menmen.. Kanske skriver senare.. Jag vet inte..

Oj jävlar vilket givande inlägg z)


22/11 - 08|Helg med Beck o Albin

Beck kom hit igår och sov här tills idag :D MysMys med GowsGows ;D (inge äckligt mys nu asså!)

Igår efter skolan så gick vi och köpte bh'ar och julklappar. Nu har jag köpt till Syrran, Helene (men jag ska kanske lämna tbx hennes..) Charlie, mamma och mig själv :D Jag vet, de låter lite ego att köpa julklappar till sig själv, men jag ville verkligen ha en sån sak, och jag visste att mamam inte skulle fatta om jag beskrev den och sa att hon skulle köpa den. Men hon ska kanske ta den och betala den och sen slå in den och ge den till mig i julklapp. Vi får se hur de blir :)
Sen så åkte vi med mamma hem och satt på mitt rum och glodde på tv tills de va mat. Och då sa pappa att Lillan ringt och berättat att hon hade nån där som saknade mig (Albin!). Så jag och Beck gick dit efter maten. Vet inte om Beck tkte de va så kul där, jag sprang runt med Albin och hon följde efter.. Menmen.. Jag har saknat den lilla stollen! Men han va ju så där blyg som han alltid är när man kmr, gullig z) Först kolla vi på pippi.. Sen satte han på noddy. Men han sitter ju aldrig still, utan ska kolla på va alla gör och springa upp o ner och leka där o.s.v. Men sen vid 21.40 så gick vi hem, och då gick vi ut med Wilma en stund. Sen kolla vi på film och sen somna vi.

Idag så väkte mamma oss 9.30 så efter de kunde inte vi somna om -.-' MEn när vi väl kom upp så gick vi och åt, sen sminka hon sig och sen gick vi till Albin igen. Jag sa åt honom att han inte fick gå upp på båten som ligger på land och då blev han jätte ledsen och tkte vi skulle gå hem z) MEn när vi kom in igen så fick vi vara kvar z) Vi hann vara där en timma sen skulle dom åka hem. När vi kom hem igen satte vi på tvn och såg en film. Och sen gick vi ut och vänta på bussen och tog massa kort :)


Jag och Beck



We <3 Vinter!

20/11 - 08|kort om cepe dag

Idag - skola = trött, irriterande, tråk,.. På rasten skulle jag och Beck bränna upplite saker men de blåste för mkt så vi fick aldrig eld på pappret..
På bussen sen satt Cissi,,.. Va trött idag så jag snacka inte så mkt.. Tänkte berätta om mina neger tomtar, men de satt en neger bakom oss så jag visste inte hur glad han skulle bli.. Han är en sån där snubbe som vill synas och höras, så de kulle inte förvåna mig om han börjat käfta mot mig om jag sa de z) Hon ska tydligen ha prov i syslöjd.. Alla olika tygsorter z) Och sen kom vi fram till att Jelena gått i hennes klass, men hon blev mobbad, drf hon bytt. Ingen ville vara me henne z) Väldigt förståerligt.. (Egentligen va de jag som kollade när hon skrev mess med nån polare, men jag kunde inte låta bli.. nyfikna jag z)Eller ja, de va då jag såg Jelenas namn och då frågade jag)
När jag kom hem gick jag ut me hunden i två och en halv timma och tog kort. Men de va så mörkt så de blev inge bra z) Menmen..

18/11 - 08|

Idag,, Jadu.. Hur har den varit? (Ja, de är en såndär dag). Jag och Beck hade ett av våra 'bråk' idag.. Sånna där bråk vi har när de blir att vi blir irriterade, snackar inte med varran på 5 minuter och sen fortsätter som inget hänt. z) Idag vare om sitta kvar i matsalen lr inte.. Och vi sitter aldrig kvar.. Men idag tyckte Beck att de va kallt ute så hon ville sitta kvar där i 20 min efter vi ätit klart :s Och jag ville ut, om inte bokstavligt ut, så ut ur matsalen,.. Och vi är ju så att vi kan inte kompremissa, utan de ska vara som den ena vill, och då blir den andra sur. Men när hon ville va kvar och inte tänkte ge me sig så kände jag att jag måste vara kvar, och ja, dom flesta vet väl hur bra de slutar z) Men jag satt kvar en stund, sen gick jag ut.

Efter skolan va de tänkt att jag och Beck skulle gå och köpa bh'ar.. Men Beck fick inga pengar så jag gick själv,.. Har en sen jag velat ha sen i sommras, och sen när jag va där så hitta jag en till som jag ville ha, men hade bara 200 med mig så jag tog den från i sommras och la undan den nya, ihopp om att jag o mamma kunde åka ner till H&M för köpa den, men  de gjorde vi självklart inte.

Men jag har så jävla ont i huvet så jag går och lägger mig och vilar en stund..
PussPuss

17/11 - 08|...

Hehe sry för inläggen om farmor.. Johanna börja gråta och Beck fick ont i magen. Men jag kände just då att jag va tvungen att skriva. Jag har ju fortfarande inte komit över de.. I våras så blev allt för mkt, för länge och då slog jag undan allt igen. Menmen,, Tänker inte ta upp de igen :P Skrev dom för jag kolla julklappar och allt jag hitta va saker jag ville köpa till farmor.

Idag så va jag med Beck efter skolan. Skulle på utvecklingssamtal. Men hon va inte i skolan idag, om vi ska hoppa lite bland timmarna,.. Hon hade inte sovit så bra.. Jag hade tänkt gå till henne på vår första rast, men kom på att hon kanske sov lr plugga till no'n. Men jag gick dit på andra iaf :) Men aja,.. Efter skolan så gick jag ner dit igen. När vi va så gick vi först till H&M för jag skulle ha en ny eyeliner, och Becks är bra så den ville jag ha :) Men när vi va där så kolla vi på hemska kläder bara för att och fick skit kul. ! Men sen stack vi till Lindex och tog käring kläder.. De va roligare.. Jag blev helt vild och plocka på mig plagg efter plagg. Hehe jag va uppe i 12 när Beck hade 4 z) Fast sen hitta jag 3 tröjor jag hitta.. Lr ja, inte bland kärring sakerna.. Men dom va mysiga och sköna.. Så ska tigga lite pengar. Kmr troligen inte gå så bra eftersom jag inte ens får 75 kr till telen.. MEnmen, de skadar inte att tjata (a) 

Efter jag och Beck varit åkte jag och mamma upp till skolan och va på utvecklingssamtal.


Borttappad

Så här på kvällen kan jag inte tänka alls
allting blir till kaos, kan inte andas - jag når inte fram
Nu gråter jag rätt ofta - men bara när jag är ensam
tagit plats i min soffa nu allt för ofta
för sängen den är för stor nu när du är borta
finns inget du och jag med nån -
saknar tanken på att slippa somna ensam varje kväll -
varje gång - som jag tänker på ett lyckligt slut så gråter jag mer
Och jag vet inte - det kanske låter fånigt för er
men det är bara jag, och jag kan inte ändra mig
Så man får välja om man hata eller älska det
jag lever för mina vänner, men min farmor först och främst
aldrig med mening försökt å förställa mig som störst o bäst
Vill bara va med mina nära , göra det jag älskar
och om någon kan älska mig - jag sparar dig en stjärna

Lyssnar på det ensamma tågljudet i natten
Blickar ner - ser mitt ansikte från månljuset i vattnet
Vi har alla en mening men vad är min ?
Ska jag må såhär länge till?
Tanken på att lämnas här ensam
gör att jag tvekar på ordspråket "älska din nästa"
för det borde inte bränna i hjärtat så som det gör
en förödande smärta - jag har sänkts av den känslan
Jag vill bara till att skapa kärlek där jag lever
men det är inte lycka som jag ser där i min spegelbild
somliga tror att allting löser sig till slut
men om det är så jävla enkelt - låt det lösa sig NU
jag är så trött på att gråta, tömmas på tankar
fälla så många tårar att jag glömmer att andas
men det döljs under lampan som har slocknat ikväll
Ibland så mår jag såhär - knappt att jag orkar va mig

Texten är tagen från Baso (www.baso.se)

Mitt hjärta slår för farmor <3

Skriver de här nu för er som inte vet och för jag måste få ur mig de.
Min farmor dog förra sommaren och hon har alltid varit min ända trygga punkt. Hon åkte in på sjukhus hela vintern och början på våren, och de va alltid lika jobbigt att gå dit och hälsa på. Undvek de så mkt jag kunde.. Men sen så började hon må bättre. Hade knappt inga problem alls och hon va glad oh man såg på henne att de här kommer hon klara. Hon trodde på de själv, och fick alla andra att tro de. Men så en dag så ringde min faster och berätta att dom skulle åka in  på sjukhuset igen, men de va inge allvarligt. Min faster fick nästan tvinga farmor till sjukhuset för hon va en sån som inte gillade att åka in och störa läkarna, dom hade ju bättre saker att göra. Lite senare ringde min faster och berättade att dom ringt en ambulans in istället för hon började få symtom för en hjärtinfarkt. Så medan min faster står o väntar på ambulansen och så, så går farmor och lägger sig på sin säng för vila lite. När min faster kmr in till henne igen är henner läppar helt blåa och de gick knappt att få kontakt med henne. I ambulansen och på sjukhuset försöker dom återuppliva henne i 45 minuter.
Efter de så stängde jag in allt i mig. Jag gick tillbaka till vardagen redan dagen efter, medan resten av min familj stanna hemma i 2 veckor. Jag kunde inte ta in de. Nått i mig sa' nej! de är inte sant. Tro inte på de.' Och varje gång de ringde så sprang jag till telen och hoppades att de skulle vara hon som ringde, hon bruka ju ringa flera gånger i veckan, varför sluta hon?! Efter dagen hon dog grät jag inte tills begravningen. De brast när jag kom in i kyrkan och såg alla blommor, hennes namn överallt. Och bilden på kistan. Bilden jag hade tagit, ute på landet, när hon börjat må bra. De va min bild på min farmor på den kistan! Fyfan asså. Men några dagar efter de kunde jag fortfarande inte fatta, och va lika förbannad på henne för hon sluta ringa. Jag ville ju veta hur de va me henne! Vad hade hänt? Vrf sluta hon bara ringa!?
Sen på vintern börgade jag ta fram allt igen. Jag gick igenom allt och skaffa mig en djup depression + panikångesten p.g.a de. Från oktober till februari/mars va de ända jag gjorde på dagarna att gå ut och gråta. Jag lyssnade på låtar som påminde mig om henne, låtar jag så snabbt bläddra förbi annars. De va mitt sätt att ta upp sorgen och kunna bearbeta den. Jag är fortfarande inte klar med de, kmr aldrig bli. Aldrig kmr jag kunna tänka på mitt liv utan henne utan att börja gråta, men nu kan jag iaf tänka på gamla minnen, se gamla kort och allt utan att alltid gråta. men de kmr aldrig bli som de va. Aldrig.

Klarar jag en dag till? Jag älskar dig Farmor!

Du va omtänksam, klok, kärleksfull, flitig och trygg. Du va entusiastisk, ärlig, hjälpsam, uppmärksam och trevlig. Du va den jag alltid kunde lite på, min trygga punkt. En farmor som alla vill ha! Du va världens bästa farmor!


Jag kommer aldrig sluta älska dig. Fattar inte hur jag klarat mig,.. Snart ett och ett halvt år. Känns som så lång tid! De känns så hemsk när jag tänker på att jag resten av livet kmr gå utan min trygga punkt. Utan mig farmor. Jag tror aldrig jag kmr klara de här. Aldrig utan dig.

Jag saknar och älskar dig, mer än du nånsin kunnat föreställa dig.

11/11 - 08|Kort blogg

Håller på och skriver om min redovisning om abort nu.. Tror de kmr bli bra. De är ju inte direkt de första man tänker på när nån ska redovisa,.. MEnmen, vi får se hur de blir,
Idag på svenskan så skulle vi skriva dikter.. de va ganska kul, men jag är inge bra på sånt. Men skrev nå som jag kanske skriver ut i slutet av de här inlägget. På slöjden är jag nästan glar med min neger tomte nissa (observera Nissa de blir asså en tjej.) efter den ska jag göra en nisse och om jag hinner vill jag göra ett barn till dom :)

Ska fortsätta skriva nu, så skriver sen :)



När attacken är som värst
Jag tror jag ska dö
Paniken tar över


För kunna andas igen
Tänker jag på dig <3



Jag vet, den är inge bra. Men de va de bästa jag kunde komma på just då :P


Helgen v.45|Beck,Charlie&Johanna <3

Jahapp.. Fick inte åka till sthlm och Charlie för mamma,.. Får fortsätta tjata tills jag får :) Men Charlie kom hit iaf. Tänkte göra en kort (kanske lång) sammanfattning om den helgen.

Fredag.
Fittskola på dan och efter de så va jag me Beck.. Tror hon kände sig lite tvungen att vara med mig eftersom jag skulle va i Norrtälje till Charlie kom. Så om hon inte hade varit med mig så hade jag fått gå runt själv i Norrtälje i 4 timmar, men jag är glad att hon ville va med mig :) Vi va 2 timmar mer än vi brukar och de blev första gången som vi bara satt inne hela dagen. Vi gjorde inte så mkt.. Satt bara inne. Och vi va hungriga, men hon hade inget att äta, så då fick hon dåligt sammvete för de så vi tog morötter tillslut :) Fixa lite dipp till så de blev nyttigt och gott.
Sen så gick jag för möta Charlie. Satt vid busstationen en stund och vänta, men de va inte länge.. Jag brukar inte möta honom i Norrtälje, men han skulle komma in 45 minuter innan bussen skulle gå så jag mötte honom som den goda flickvän jag är (Beck, sluta skratta!). Vi tänkte gå runt på stan en stund innan bussen skulle gå men allt va stängt. Allting stängde 18. Helt sjukt egentligen att man kan stänga så tidigt :S Fanns inga caféen öppna heller så vi vandra runt ett tag och bara letade efter nå ställe. Men sen fick vi för oss att vi skulle gå till kryddan.. Vet inte vad vi skulle gjort där menmen.. Då såg vi att caféet bredvid (vet inte va de heter) va öppet så vi gick dit och tog varsin varm oboy med grädde, mums ;) Men Charlie är ju laktos intolerant och hon gjorde oboy'en med mjölk,.. De finns ju vissa 'speciall' oboyer som man blandar i vatten, men de va de inte i den här. Så hans mage mådde inte så bra efter de.. stackarn. Och han bjöd mig på fikan, vilket jag inte tyckte om eftersom jag inte gillar når folk bjuder mig (Med undantag för familjen, Johanna och Beck).. Jag kan inte riktigt ta emot utan att ge nått tbx så jag börja leta pengar och tillsist hittade jag två 50-öringar, men dom ville inte han ha :( z) Så jag la tbx dom i väskan igen. Nästa gång får jag se till att ha lite mer att ge :) Menmen, Sen gick vi till bussen, gick av vid byle vsk där pappa kom och hämta oss. Vi åkte hem och åt, och sen så la vi oss och glodde på tv tills vi somna. 

Lördag
Vi vakna vid halv 10 och jag ser att jag fått mess från Johanna där hon skriver att hon inte alls kmr vid 11, utan kanske halv tio - tio. Ingen annan va vakna och Charlie hoppa i Duschen. Va inte så säker på om jag ville duscha lr inte, men Charlie sa att jag inte behövde de, så jag sket i de (a). Johanna kom vid 10, när jag och Charlie hade precis avslutat frullen. Vi gjorde inte så mkt den här dagen, men de va kul att dom fick träffas iaf :) Vi glodde mest på tv och va ute med Wilma en snabbis ner till Ropnäs. Mys <3
Efter Johanna åkt hem igen så låg vi o kolla på tv igen. Sen fick han för sig att vi skulle kolla på massa Bond-filmen. Vi har ju alla så han ville börja med första. Vi tog me oss 3 upp och så kolla vi. Tror klockan va typ nio när vi börja med första. Tycker inte så mkt om Bond, tkr de är ganska överdrivet. Menmen,.. Vi hade ju inget bättre direkt så jag fick stå ut. Kmr ihåg att jag och Johanna kollade på alla filmerna förra hösten :) Så man kom ihåg hur man låg och kolla i hennes säng innan man skulle sova o.s.v. När vi satt på film nr. 2 så blev jag jätte trött. Vet inte va de kom ifrån men jag kunde inte hålla ögona öppna. De va inte direkt smygande trötthet utan de slog bara till. Så jag vände mig om mot Charlie och sov mot hans mage,.. Tror han blev ganska stolt lr nå liknande, börja viska 'min flicka' och liknande saker till mig. Men sen efter 45 minuter vakna jag och va jätte pigg. Så jag vände mig om igen och börja fråga ut Charlie om vad jag missat och varför gör han så, och är han snäll lr ond, vem är de, och massa sånt liknande. Kanske ganska störande, men jag ville ju veta (a). Sen blev han trött efter kanske en halvtimma av 3:dje filmen. Men jag va ju inte alls trött. Menmen, pausade filmen och la oss. Lyckades somna tillslut.

Söndag
Vi gjorde inte så mkt idag heller, glodde på tv, kolla datan ibland, o sånt. Spela kort gjorde vi och han blev lite våldsam under Banka bäver. Man ska slå på den andras hand om de kmr upp 2 lika kort efter varann och han slår hårt! De va inge kul att vara under hans hand. Men sen så började jag dra undan handen när jag slog så han inte skulle kunna slå på min och då flög korten z) Sen så åkte vi runt kvart över två till byle och lämnade han. :/
När jag kom hem så satte jag mig vid datan och höll på fram till åtta. Då gick jag ut med hunden och lyssna på musik.


6/11 - 08|Mys Dag Me Beck <3

Sry för dåligt uppdatering.. Har inte pallat med datan och inte bloggen heller.. Lr ja, igår ville jag in, men de ville inte internet.. :/ Så jag gick igenom datan och flyttade filer och radera o hade mig.. Lyckades öka minnet med 9%, är så stolt :) Nu går datan lite snabbare iaf :) Måste öka med 7% till för den ska funka bättre.. Men  jag har flyttat allt och haft mig.. (Datan måste ha 30% minne för funka fint, och vi har 23% nu och igår innan jag börja hade vi 14%).

MEnmen, nu ska jag inte skriva mer om saker som jag knappt själv kan fatta.. Igår hade vi inga lektioner.. Lr vi hade hemkunskap, men för jag skulle slippa gå runt i Norrtälje så slapp jag de :) Så Jag va hemma hela dan.. Gjorde inget speciellt, satt nog bara och sticka och tog de lugnt,..

Idag har jag varit med Beck efter skolan :) Vi gick till ip för åka skridskor med skor :) Men den som ligger där uppe som de aldig är folk på fanns de ingen is så vi kolla med den stora nära vägen, men där va de folk och då kände jag att jag inte klara de så vi gick till flygis..Efter flygis så gick vi runt på kyrkogården och roa oss med att ropa upp konstiga namn på gravstenarna z) Och sen kom mamma o pappa för ta hem oss. När jag kom hem så åt jag och nu sitter jag här :)

Försöker få mamma och pappa att släppa iväg mig till Charlie i helgen, men vi får se hur de blir med de.. Dom har börjat vekna lite (a) Men mamma snackar i tele med nån just nu så jag får vänta med svar,..
Saknar min Charlie!


Är inte så skriv sugen, får se om de kmr mer :)

2/11 - 08|Inbillningar?

Usch, jag sitter här o skakar, lr egentligem skakar jag inte.
Jag sitter bara helt still. Men de känns verkligen som jag skakar.
Helt okontrollerat. Och jag kan inte stoppa de.
Bara sitter o spänner mig, fast utan anledning.
Har ont i hela kroppen.
Känner ett tryck över ögona, som nått försöker trycka in dom i skallen.
Har problem att kontrollera mina händer.
De känns som dom skakar värre än nånsin, men dom är bara stela.
Känner trycket över bröstet,  Nått vill få mitt hjärta sluta slå.
Trycket kmr till lungorna, känns som dom krymper till lagom storlek för en 2 åring och jag får ingen luft.
Är de här en attack? Lr inbillar jag mig bara?
Jag inbillar ju mig skakningarna, hur kan jag veta att smärtan är äkta?
Finns de egentligen nått som är äkta ?
Som nån sa till mig förut 'De ända som hindrar dig är en inbillad sjukdom'
Är de sant? Inbillar jag mig bara allt medan ingen märker nått alls?
en sak vet jag säkert iaf, Skulle göra allt för att få dessa inbillningar att försvinna

1/11 - 08

Har du tänkt på alla gånger vi tjejer har blivit nertryckta av killar,
för dom menar att vi är det svagaste könet?
Men hör här:
* Vi kan blöda i en vecka utan att dö
* Vi kan ge mjölk utan att äta gräs
* Vi kan bli våta utan att röra vatten
* Vi kan få benlöst kött att stå hur många killar kan egentligen det?
DET KALLAS GIRLPOWER, komigen nu tjejer, kopiera


RSS 2.0