Snabb

Är ganska så grymt glad just nu. Mamma sa att jag skulle få gå i vilken skola som helst i sverige om jag tror det är den bästa! Haha känns grymt skönt! Troligen så kommer jag gå i sthlm, men de är skönt att veta,.. Så just nu sitter jag och kollar på alla skolor i sverige som har fotoutbildning :D

27/3 - 09|

Va inne på Malins blogg och hörde om nått som hette 'Tisdags tema', De är tydligen att man får ett tema att ta kort på varje tisdag. Den här tisdagen var det t.ex något platt. Tycker de låter lite kul. Så nu ska jag testa på det.. Kan inte lova att jag kommer följa det hela tiden, men jag ska försöka :)

http://tisdagstema.se För er som oxå vill testa :) (Känn dig utmanad Johanna)

27/3 - 09|En låt som träffar helt rätt

Jag säger ju oftast att jag inte tror på kärlek,. Men jag tror på sån kärlek som jag har idag,. Jag vet att kärlek finns, men jag har slutat tro på sån kärlek som många i min ålder gör. Säger inte att jag är klokare lr så, har bara sett va de gör med människor. Och de va så jag trodde jag skyddat mig innan verkligheten kom och sa motsatsen i helgen.. Men nu har jag iaf hittat en låt som känns precis som jag känner. Iaf i början, i slutet är de mer en kärleks låt.. I slutet så kommer ju det där som jag säger att jag inte tror på, men jag känner att de passar hur det är just nu. Älskar dig Charlie

2 världar - en fånge i mitt egna hjärta.
Varför ska jag rama in våra bilder, när dom en dag måste ner? För en dag så tar det slut men alla kort dom varar för en evighet.
Så varför ska jag tvingas att minnas när du en dag kmr glömma? Och önskar av ditt hjärta att allt vi gjort var bara mardrömmar.
Varför ska jag älska dig, älska dig, säga att jag saknar dig, när jag en dag inet får samma svar tillbaka?
Varför ska jag spara ditt nummer när du raderar mitt?
Varför ska jag skriva sms när du inte läst det jag skrivit?
Varför ska jag kyssa dig när du en dag kommer kyssa en annan?
Varför ska jag minnas din doft när du en dag kommer byta balsam?
Varför ska jag se på dig när du väljer att blunda?
Varför ska jag sakna någonting som vi inte ens hade från början?

Jag går ändå, jag står på tå, försöker nå men du rider ifrån. Jag kommer då aldrig förstå hur man kan förbjuda 2 hjärtan som är menade att slå.

Varför ska jag önska när drömmen aldrig blir sann?
Varför ska jag stå bredvid dig när du en dag kmr släppa min hand?
Varför ska jag lyssna på dig när du sänker din blick? När de kmr en dag när det du sagt inte betyder ett skit.
Varför ska jag skriva låtar till dig, när du leker döv? Jag fortsätter för jag vet innerst inne att du faktiskt hör.
Varför ska jag boka bord på en restaurang och sen få sitta ensam?
Varför ska jag tända mina ljus när du en dag kommer blåsa ut dom?
Varför ska jag se romantiska filmer när' du är bredvid?
Varför ska jag älska dig när det inte finns nån framtid?
Var det det här du ville, gud, när du skapade oss två? Två själar som tänker på varann varje gång våra hjärtan slår?

Jag går ändå, jag står på tå, försöker nå men du rider ifrån. Jag kommer då aldrig förstå hur man kan förbjuda 2 hjärtan som är menade att slå.

Jag älskar dig föralltid.
Jag ser på våra bilder.
Der är därför jag lever med minnen. Och korten dom tar jag aldrig ner igen.
Det är därför jag står bredvid dig, för du betyder allt.
Det är skriver sms, fast jag vet du inte svara på allt.
För jag vet att du älskar mig.
Det är därför jag skriver.
Och låtarna jag gör kommer du spara genom hela livet.
Det är därför jag bokar tid på restauranger för jag hoppas att du kommer och tänder våra ljus och är med mig livet ut denna gången. 
Det är därför jag minns din doft fast den luktar annurlunda. För bejbi denna gång börjar vi om från början och allt blir annurlunda.
Nu startar vi ett nytt liv. Känslorna dom tar över.
Det är därför jag är med dig, för jag älskar dig till döden.
 

27/3 - 09|Charlie bekänner

 säger:

vad heter skärpa på engelska?

TM~vill ha nya SAAB 9-4X~TM säger:

kan jag få det i en mening

TM~vill ha nya SAAB 9-4X~TM säger:

jo hon va ju verkligen läcker...

 säger:

?

TM~vill ha nya SAAB 9-4X~TM säger:

lr menar du som i kamerasammanhang?

 säger:

ja men skärpa,.. i mina bilder?

 säger:

haha jaa

TM~vill ha nya SAAB 9-4X~TM säger:

min tjej har kamera, kan kolla

 säger:

jag hoppas de är mig du snackar om*?

TM~vill ha nya SAAB 9-4X~TM säger:
neeeeej...


Ville bara med det här inlägget meddela att Charlie tydligen har en ny tjej o:


27/3 - 09|

Pappa har inte sovit mkt den här veckan, han har knappt ätit idag, han dricker och har druckit öl. Han beter sig som han gjorde för ett år sen och i Kallhäll. Kmr bli en rolig kväll på rumet.
Skönt att komma här ifrån imorn

v.12 Onsdag

På onsdagen kände jag verkligen inte för att åka skidor. Så kul äre ju inte, och man tröttnar. Så på morgonen efter frullen och konfirmations läsningen (Där vi bakade nattvardsbröd) så åkte alla ut i backen och jag stannade kvar ensam hemma, grymt skönt. Jag satt först och kolla på bilderna jag tagit, läste min tidning och inte så mkt mer. Kl. 4 så kom Cicci och dom tbx och frågade om jag ville följa med och handla nått att fika på, så jag följde med dom till Ica. Köpte en chips påse bara,. Den va inge god z) Så gick vi hem igen och fikade,. Sen fick jag och Cicci ett ryck om att vi skulle åka pulka mitt i allt, så vi tog varsin pulka och gick till pulka backen. Men den va inge rolig alls! Tror vi gick hem då, annars så mötte vi putte och Tommy vid nån backe, men dom sa att de fanns en annan, så vi gick dit. Klockan va nog runt 5 för liftarna hade stängt. Vi kom till din backen, men den var lika tråkig den, men Cicci åkte upp till kanten av den (De va lite lutning på själva backen och sen så kommer ett brant stopp vid slutet) och åkte rakt ut i skogen! Haha fyfan va jobbigt de va att åka slalom mellan träden z) Men de gick. Sen åkte vi vid sidan av skidbacken, där barn brukatr åka,, där de är massa gupp och liknande.. De va redigt kul! Vi skratta som fan ! Men de va lite läskigt för det kom ju träd och stubbar överallt! Sen så finns de 'gubbar' lite överallt och vi gick fram till dom för att höra vad / kolla om dom sa ngt ^^ De va inte riktigt gubbar utan typ staty liknande saker med mick, men vissa sa inget D: Men dom lät skit högt så de va lite läskigt att gå mot dom. Och Cicci åkte in i ett 'hus', föreställde ett trolls mun, och hon visste inte att de skulle låta z) De va kul x) De va en som inte sa något, men som stod som han ville ha en kram, så de fick han av mig,.. De tyckte Cicci såg kul ut av nån anledning z) Vi hade jävligt ont i kroppen (mest rygg och rumpa) efter alla gupp. Vi var tvugna att gå upp till huset, och de va ganska långt.. Men innan vi gick hem så gick vi upp för den lägre västbacken (tror jag) och åkte ner vid liften z)  Haha de va kul! Fort som fan gick de z) Men sen började vi gå, så vi gick och pratade en stund,. Om skolan och krav och snattning och allt möjligt z) Vi va så trötta så vi orkade inte flumma. Det gick fortare än vi trott att komma hem, bara 20 minuter. Fast alla som gått med mig vet ju min fart ^^ När vi kom hem så bytte vi om snabbt och den va det mat dax ^^ efter vi ätit så började vi packa ihop, och sen på kvällen så fick vi varsin fackla och gick i fackletåg till kapellet z) Där gick vi nån påskvandring och tog nattvarden. Efter det gick vi till ett litet hus som man kunde elda i och sjöng och hade oss.. Fast vi va ganska trötta så vi gick hem nästan direkt. När vi kom hem packade vi nog lite och sen la oss tror jag.

-

Jag älskar dig. Jag älskar dig så himla mkt,. Förlåt för jag inte visar de,..
När du sa de där i helgen så kändes de som min framtid förstördes. Planerar vi för mycket för framtiden? Eller gör jag det? Mina mål och drömmar krossades och jag kände att jag kan inte fortsätta göra de lr vilja de, för de va med dig jag ville de, de va vi som ville de.. Jag säger alltid att jag inte blir lika kär som dom flesta andra i min ålder och jag är ständigt berädd på att de kommer ta slut, för jag vet att du kmr hitta nån mycket bättre. Men fan vilken lögn jag lever i. Visst, jag tror inte på 'levde lyckliga i alla sina dagar' och jag tror inte på sån kärlek som många gör. Men jag tror på oss. Och jag känner mig som en naiv tonåring som skriver de här. Jag känner mig precis som dom jag säger att jag inte är som,.. Men jag tog det förgivet..
Du är en trygghet som jag inte kan ta till mig av. För jag är där igen. Jag får inte känna de, för du kmr försvinna. Men de är du. Och jag hatar att jag inte kan ta åt mig av saker för det bara kmr försvinna.. Ja ni märker ju hur jag är, jag sitter och skriver att vi planerade för en framtid och jag planerade en framtid med dig, men samtidigt så skriver jag att du kmr försvinna.
Jag får ofta känslan av att du vill lämna mig, men vågar inte för du inte vill att jag ska må dåligt. Äre så, så snälla gå nu. De blir bara värre med tiden. Men äre av anledningen som du nämnde i helgen så kan vi väl försöka lite till? Känner du nå för mig fortfarande men inte orkar så snälla försök.. Men annars så är de inte värt de.

23/3 - 09|

En lång lång Tid säger:

om jag ska utse det finaste i ditt ansikte..

En lång lång Tid säger:

En lång lång Tid säger:

dina..

En lång lång Tid säger:

öron? får jag säga öron?

Haha daniel ger gulliga och orginella komplimanger
Alla tar de som han är taskig,. Men jag tkr inte de verkar så? ^^


v 12| Tisdag

Vi började dagen på samma sätt som måndagen, men vi hade konf läsningen i backen.. Så efter frullen så åkte vi upp till toppen,.. Jag och Nicklas, som va mest ovana att åka åkte ner till 6stolsliften först. Tobbe orkade inte säga 'sexstolsliften' så han sa 'sexliften' och vår konf ledare hörde 'sex i liften' så de blev lite kul när halva gruppen började skämta om att ha sex i liften z) Men konf ledaren börja ;)
När vi kom ner så fick jag värsta ångesten över att åka sexlift, som jag verkligen kände att jag inte klara av,. Första och största panikattacken på nån vecka,. Jag kunde verkligen inte kontrollera mitt skakande i början, men ingen märkte nått, lr ingen sa nått iaf. Så jag kunde dölja efter ett tag,. Sen så vare bara sätta sig i liften och åka upp.. Fy fan va hemskt de va! Attacken va inte helt ur kropp och sinne och jag skulle upp i luften. Bra Elise, bra. Men den va inte så stor utåt, men i huvet va de jobbigt,. Men jag kom upp :P Sen när jag kom av så va jag för upptagen med att åka skidor så den attacken kom jag ur väldigt snabbt :)
Sen så åkte vi ner en liten bit, och så började Anders (konf ledaren) berätta om vad vi skulle göra oså,. Vi skulle åka till 6 stationer, han skulle berätta ur bibeln om hur gud skapade jorden och sen så skulle vi göra nått x) Först så var vi (hela gruppen utom 2) 'naturräddare' och de va några som ville hugga ner massa skog och de tkte inte vi om, så vi höll hårt i varann och om nån kom loss så hamna den på 'de ondas' sida z) Robert började smiska Cicci så hon skulle släppa, men hon släppte inte utan knäa han i kuken istället z) Men de va jag och Ullis som va kvar sist och höll fast i varann på alla möjliga sätt, och dom andra gav upp ! Vi va 2 mot 7 och vi vann :D haha, allt för träden ;) Sen så åkte vi ner lite till och Anders berätta nått och sen så skulle vi hålla en ballong i luften så länge som möjligt utan att greppa ballongen. Vi klarade de i 2 sekunder tydligen z) Men de blåste så mkt så vi hann inte efter :P Andreas sprang efter den en stund, men sen kom en unge (Den blåste upp för backen) och skulle ta tag i den men han missa så vi ropa in Andreas så han skulle komma tbx, och precis när han vänt sig om så hamnade ballongen i skogen och smälldes z) Sen åkte vi ner en liten bit till och hamnade vid ett vindskydd,.. Anders läste och sen skulle vi ta ljus och gå ett varv runt vindskyddet,men de blåste för mkt så de gick inte alls,. Grejen va ju att vi skulle gå i en ring och agera mänskliga vindskydd och ha ljusen inåt, men de funka inte alls,. De blåste genom och allt :P Sen så skulle vi ta lite jord, en plast påse, ett frö, och lite vatten och plantera något,. Ingen aning hur det gick med de ^^ Mitt frö ville inte ligga som de skulle :o z) Men ja,.. efter det så gick vi och grillade banan med Choklad i :P Gott :) Sen så skulle vi åka ner till kapellet,. Ankarliftarna hade slutat funka tillfälligt när vi kom dit, så jag, Anders och Putte tog en annan väg, knappliftarna och sen 6liften,. Vi åkte upp till toppen och tog en grön backe ner,. Men de blåste väldigt mkt ! Så innan vi kom till backen ner så åkte vi ju där de va 'plant' lr va de heter. Och jag kom ingenstans z) så jag fick ta tag i Puttes stav så fick han dra mig z) Sen så i backen så va de värre motvind, så jag åkte uppåt z) Anders åkte bakom och puttade på medan Putte visade vägen x) Men vi kom ner :) Före alla andra,,. När alla kom dit sen så läste han mer och sen skulle vi sätta oss med den som vi kände minst i gruppen och sen fick vi ett papper och en penna z) Vi skulle rita av perssonen utan att kolla på pappret och vi skulle måla med vänster hand (lr höger om man va vänsterhänt) Och samtidigt skulle vi intervjuva perssonen z) De gick ju väldigt bra z)
Efter det så skulle vi upp till våffelstugan,.. MAn fick välja om man ville gå lr åka, men skulle man åka så va man tvungen att ta knappen upp till toppen och sen åka ner samma väg som jag precis åkt, så jag sa till Cicci att de va ungefär 10 meter dit och de tkte jag vi kunde gå, så de gjorde vi,. Vi gick förbi en liten hage typ där det stod 3 grisar, och Cicci blev skit rädd för helt plötsligt så rörde de sig i snön z) Vi åt där,.. Man fick välja mellan 2 våfflor lr en våffla och en hamburgare :P Jag valde 2 våfflor :) Cicci, som är laktos, fick en jätte äcklig våffla! Fyfan va vidrig den va! Men jag gick på toa snabbt och när jag kom tbx så satt hon där själv z) Alla hade dissat henne z)
Men vi åkte hem snabbt, och sen så följde Anders med oss upp till toppen typ och vi åkte en blå backe ner,. Sen så åkte vi backen vid vårat hus några gånger innan vi gick och bada :P Vi va i poolen en liten stund medan vi höll koll på bubbelpoolen,.. Sen satte vi oss där och hade de skönt (Snälla beck misstolka inte allt!) och sen så gick vi och satte oss i bastun, men den va nästan kall så vi duscha och åkte hem :) När vi kom hem så minns jag inte va vi gjorde,.. kan hända att vi spela kort lr liknande.. sen åt vi och efter det har jag inget minne z)

V 12| Måndag

Vi skulle väckas kl. 7, men Cicci skulle platta håret så hon hade satt sin klocka på väckning halv,. Så man han ju vakna innan hon hann stänga av den ^^ Så då gick jag ut på balkongen i pyjamasen och bara vandrade runt ^^ De va så nedrans varmt i rummet när vi sov så jag frös inte alls när jag vandra runt där:P Men jag hade nedrans ont i huvet efter de :P Men Cicci frös ^^ Men jag gick in igen nån gång efter 7 och klädde på mig, sminkade mig och fixade håret och allt de där,. Sen så hade vi morronbön lr va man ska säga,, Vi sjöng nått som hette 'morron mellan fjällen'  och sen bad vi fader vår.
Texten till 'morron mellan fjällen(Bara för att)

Morgon mellan fjällen,
Klara bäck och flod,
Sorlande mot hällen,
Sjungen: "Gud är god,
Gud är god."


Dagen ser jag bräckas,
fram går ljusets flod,
dalarna, som väckas,
svara: "Gud är god,
Gud är god."


Skogens fåglar sjunga
med ett glättigt mod,
där på kvist de gunga,
kvittra: "Gud är god,
Gud är god."


Själ, vak upp och svara
dem med nyfött mod!
Höj din lovsång klara:
"Gud, vår Gud är god,
Gud är god."

De är ju en 'gud är god' efter varje och de skulle man sjunga högt som fan så de ekade ^^ Men vi lyckades aldrig få ett eko på de :P Men de lyckades vi aldrig med :P Efter morronbönen så gick vi och frullade,. Efter det kmr jag inte ihåg riktigt vad vi gjorde men sen så hade vi konf lektion,. Vi pratade mest om dopet. Efter det så gick vi och hyrde skidorna. De kändes lite knas att gå i pjäxorna först,. Och när man kämpat så att få på sig dom, skulle dom av så som kunde fixa o sånt,,. Skit kul :C ^^ Sen så vare bara ut i backen x) Ja,. så lätt vare ju x) Min konf lärare tog på sig uppgiften att lära mig åka, och vi gjorde armkrok och så,..Han skulle börja med att lära mig stanna och svänga (samma sak ?) och de skick ju skit bra när vi satt fast z) vi åkte olika fort, gjorde olika stora kurvor och sånt z) Så vi flög några gånger innan vi kom fram till att jag kanske ska lära mig ensam z) Då gick de lättare med svängarna och de, men sen så skulle jag stanna och de fatta jag inte alls hur man gjorde z) Så jag åkte av backen till ställen där snön va mjuk och satte mig ner varje gång jag va tvungen att stanna z) De va ju mkt lättare z) Men vi åkte till en backe som de knappt va nån lutning alls på , så fick jag träna där :) Sen kunde jag ganska bra :P sen så åkte vi upp i en backe där de inte va nå folk, jag stannade ju så fort nån åkte förbi och vägrade åka tills de va tomt igen :P Men de va inge folk alls där och jag fick träna på att svänga och bromsa så jag inte skulle åka över hela backen för göra de ^^ Sen när jag väl lärt mig de vare dax att åka hem,.. Lr ja, jag kunde ju, men man kan ju bara bli bättre av träning :) Sen åkte vi hem :) Minns inte riktigt va vi gjorde då,.Jag gick ut och tog lite bilder, och såg att dom snygga killarna i huset bredvid va ute på balkongen så jag sa de till Cicci och hon skyndade sig ut för hålla mig sällskap där ute :P Fy dig, du har kille :O z) Sen åt vi och de,. Tjejerna gick och basta, men jag kunde inte gå för jag hade så ont i knäna så jag höll mig borta för allt som stavas 'värme' och satte lite isbitar i en påse och satte mig i killarnas hus och kolla på när dom spelade nå spel ^^ Sen så gick vi o la oss ^^

Dagens smartighet:Ser du bergen där? De är Norge. De är 3 mil till Norge, Vi är fan närmare norge än sverige! (om beck fattar när hon läser de första gången så tkr jag vi apploderar)


22/3 - 09|Bild, va tkr ni?


Mamma och syrran sitter just nu och säger att jag ska skicka in denna bild till alla möjliga tidningar och liknande och tror jag kmr vinna massa saker och komma med överallt :P Jag är inte lika övertygad,. Så fin är den väl inte? Visst de är in fin bild och bakgrunden är bra, men alla 'fläckar' över hela linsen är ju vatten stänk och den hade ju varit mkt finare utan,. Och sen så borde man ha mer skärpa på allt,.. Nä jag tror inte jag kmr vinna nått på denna bild och är inte så nöjd med den..

V.11 | Söndag

Gick upp 7.15 och började duscha och fixa mig och sånt. 8.50 så åkte vi till kyrkan och på vägen dit mötte vi nån dåre som körde fort åt andra hållet (Cicci som tydligen glömt kudden hon skulle ha på bussen^^) Bussen gick 9.30 och de va en liten buss som skulle till uppsala. De hände inet så mkt på den lilla vägen utan alla va trötta och orkade inte z) När vi kom till uppsala så sprang vi till Willys och köpte energidrycker. Vi drack dom inte förens vi va och åt lunch för ha sånna öppnade på bussen kändes inte så bra z) Men i uppsala så bytte vi till en större buss som kommit från Sthlm och va ganska så full :P Men jag och Cicci satte oss 'där uppe' precis vid trappan :) en ganska skön plats:P Vi spelade kort där uppe och jag satt vid fönstret och där fanns de ett armstöd :P Men på de armstödet satt jag iaf när vi spelade :P Vi drev lite med hennes polare Fredrik ^^ När vi slutat spela kort så drev vi fortfarande med den där Fredrik (De fortsatte vi me hela veckan), minns inte om vi gjorde så mkt mer.. Vi kom fram vid Rättvik där vi skulle äta vid 2-3 tror jag,. Vi kom dit 15 över iaf och chafören sa 'vi siktar på att åka här ifrån hel' och jag tänkte 'vem fan behöver 45 minuter att äta?!' Men vi ställde oss i kön och vi fick inte vår mat innan 2 min över. Så vi stress åt och va klara 6 över:P sen så skynda vi ut till bussen, men den gick inte förens 20 över för de va tydligen folk som fått mat ungefär samtidigt som vi och inte stress ätit ,. När vi åkte där ifrån så började vi tråka ut oss med 'jag ser..' så vi satt där, och eftersom vi mest åkte genom skog så sa vi mest 'jag ser skog. Jag ser granar. Jag ser små granar. Jag ser stora granar. Jag ser mellan stora granar. Jag ser stora granar bland små....' o så vidare och så blev vi helt ifrån oss om vi såg en skyllt lr civilisation ^^ Sen så tog alla ord på vad vi såg slut och jag började ta kort genom fönstret ^^
Alla bilder kmr upp på fotobloggen förutom bilderna på folk eftersom jag inte tror dom kmr bli så glada på mig då:P
När vi kom fram sen vid 18.00 så kom både jag och Cicci på att vi inte varit på toa sen 7:P Och vi va tvugna att vänta en timma till för alla fick inte plats i taxin :P Jag hade inte varit pissnödig alls på bussen lr annars på hela resan, de kom då när jag kom på hur länge sen jag va på toa ^^ Resten av kvällen tror jag inte vi gjorde så mkt, lekte lite o bastade ^^ Vi bastade och rulla i snön:P Så nedrans skönt

Dagens smartighet:Träden står ivägen på vägen! (när jag tog kort genom fönstret)

22/3 - 09|

Hejsan igen :) Jag kom hem i torsdags vid 23.30, men jag har inte haft nån ork att blogga,. Syrran har haft med sin data till Pontus under helgen och jag hatar att skriva på vår vanligt :p Och jag har ju känt att jag 'måste' skriva om Idre veckan och de kmr ju bli så nedrans långt så jag har inte pallat ^^ Men jag ska väl göra de nu, men jag tar en dag itaget :P

15/3 - 09|snabb blogg

Sådär, nu sitter jag här,. Om 20 minuter ska vi åka. Mamma har ångest och grät när hon kom ner :P Hon sa igår att hon tyckte de skulle vara bättre om jag åkte till åre, för de låg inte lika långt bort, men så visa jag att Åre ligger 32 mil längre upp (bil väg) så nu har hon slutat tjata om de :) Menmen, jag ska ta lite kort när jag är där :) Inte i backen, men jag ska gå ut lite och kolla :)

Haha syrran gick precis upp och ställde in sprit i min garderob z) Kanske man får en lite skön överaskning sen när man kommit hem och alla sover ;) nä då, de är inte min så jag lär väl inte dricka :( ^^


14/3 - 09|

Hittade en skola i Hässelby precis nu oxå som jag ska söka till,. Inget jag vill komma in på, men som 'ifall att' och jag har tagit bort en skola i Norrtälje som jag valt ifall jag inte får flytta,. Den hade ingen foto inriktning,. Men den i Hässelby har foto och de är gå avstånd från Héléne.,. Ungefär 20 minuter tror hon :)
Får kolla upp den lite mer, för nu när jag kollat lite mer så känns den ganska bra :) Men de är ju så, som jag skrev igår, dom skriver inte ut så mkt info på hemsidan,.. Jag får kolla alla skolor nästa år, på alla öppna hus (: Sen gäller de ju att jag får tillräckligt höga betyg så jag kmr in ^^ Så nu äre bara börja rå plugga så jag får upp det :) Så nu har jag 4 skolor jag vill komma in på och 5 jag ska söka till,.. Jag kolla runt lite mer på skolan medan jag skrev så de är drf jag hoppar lite :)

Ska gå nu och kolla så jag har allt packat och klart (: Puss

14/3 - 09|

Imorn så åker jag till Idre. För er som missat de z) Har stressat runt i massa affärer idag för att leta efter vantar z) Men vi har inte hittat några så de får bli dom gamla som är försmå :P Första gången jag åker skidor, och första gången mamma släpper iväg mig så långt,. Så mamma har packat onödigt mkt saker ^^ Tog syrrans väldigt stora resväska och jag trodde aldrig att jag skulle kunna fylla den, men nu måste man nästan sitta på den för att man ska kunna stänga den :P Men skor, handduk och lakan tog upp nästan halva väskan z) Men jag har en väska att ha på bussen med massa godis, dricka,  tidningar, 3 böcker och liknande saker,. Och kameran har jag med i sin väska på sidan z) Hehe känns som jag har väldigt mkt saker med z) Alal andra har väl en lite halvstor bag (som jag tänkt ta) med sig och de z) Men jag bryr mig inte riktigt,.. Annat som jag bryr mig lite mer om är att jag ska gå med en väska som väger massa äckliga kilo,. Menmen, jag lär ju inte ens använda hälften av de som ligger där z)


Jag ska köpa ett macro objektiv , förhoppningsvis innan sommaren, men jag funderar på om jag ska ta en lite billigare för 3190 lr om jag ska ta en bättre för 4890,.. Tror jag kmr ta 3190 objektivet för den ska vara bra och billig, men 5890 ska vara bäst, men dyr.. Menmen,.. Jag vet inte,. De är ju bara 1500 mer,. Fast bara o bara ifs, de är mer än jag har just nu z) Va tkr ni?


13/3 - 09|Dagens

Dagens tumme upp: Vet inte,. 
Dagens tumme ned: Bortkopplat huve
Dagens låt: ZinKim &Zinsi - Tack mamma

13/3 - 09|

Sådär, nu har jag hittat 3 skolor jag vill gå på, och vet vilka 5 jag ska söka till. Ska jag hitta fler? De är så jävla synd när skolor inte har nå bra info på sina hemsidor,.. Hur fan tror dom att dom ska kunna få elever som vill söka till dom om dom inte vet vad dom kmr få av utbildningen? Visst, dom som bor i närheten lr genom ryktesväg hört att de är bra skolor kanske, men annars? mja, de tvivlar jag på . Har inget att skriva om,.. Så jag skriver baar massa små inlägg idag z)

13/3 - 09|

Jag har inte haft nån data på några dar, drf ingen uppdatering (: Men nu så ska ni iaf få veta att jag ska bli fotograf! Vet inte vilken skola jag ska söka till,.. Lr ja, jag kmr ju söka till många, men man måste ju välja mellan dom man kmr in på sen,. Men nu är syrrans data ganska knas så jag kan inte kolla in några :C Menmen, tänkte bara droppa ett inlägg så ni vet att jag lever ;)

10/3 - 09|Jobb snack

Fan vilken dröm att få vara fotograf! FyFan vilken dröm!
Jag har suttit och kollat på fotografers bilder och har ändrat uppfattning om de där med studio bilder lr kort på människor.. De skulle faktiskt vara kul! Jag känner mig väldigt inspirerad och peppad att börja ta såna kort nu. Och de bästa är att jag känner att jag kan bli lika bra som dom jag kollar på :) Men desom jag känner mig lite osäker på är att man måste ju kunna få folk att slapna av på såna bilder, och de är jag inte så bra på eftersom jag inte känner mig avslappnad blad folk z) Men de går väl att träna på :)
Men samtidigt är jag ju så osäker på om jag ska ta utbildningen, jag vet att jag behöver den och jag vill ha den, men om jag inte blir så bra som jag tror, kmr då har jag ju ingen erfarenhet av nått och jag kan inget, så isf blir jag väl sittandes på Konsum lr nått liknande z)
Ska jag ta utbildningen och chansa lr ta säkra vägen?

10/3 - 09|Hemma

Jag har varit hemma hela dagen idag :) Mamma ringde mig halv 6 när jag va påväg in i duschen och sa att jag skulle ringa skol skjutsen och säga att jag inte skulle åka med idag och att jag kunde stanna hemma :)
Så jag har gått och latat mig hela dagen,.. Gick ut med hundarna och tog kort på dom en stund, men Chilli har ju koppel så jag tog bara några få,.

10/3 - 09|

 
Dagens tumme upp: Denna
Dagens tumme ned: Blöta strumpor
Dagens låt: Medina - Jul igen

Snabb fråga

Tänkte passa på att fråga snabbt,.. Charlie tkr jag ska byta bilden för jag ser så olycklig ut på den,.. Tkr ni de? Lr blire 'Ja nu när du säger de så..'? lr inte alls? :D


8/3 - 09|


Jag är på rätt väg, men jag går åt fel håll

8/3 - 09|

Känns inte som nån bra dag idag,. Lr ja, de va en bra dag när jag va hos Charlie. De började när vi åkte till tekniska, stationen innan vi skulle av så gick de på jätte mkt folk och paniken kom tbx, som jag inte haft alls när jag åkte in igår,. Men de gick ganska bra att, jag försökte trolla bort den och när vi gick av så blev det ganska bra igen. Men den låg kvar, som nått irriterande i huvet och kroppen , blev inte värre, men de fanns där. Men så bytte vi till röda mot Mörby. De va lite halv mkt folk,. Men jag tänkte inte så mkt på de,.. Men min panik är lite sjuk,. Den växte fast jag inte gjorde nå och märkte inget,. Men när jag satte mig på bussen till Norrtälje så kom den,.. Mer av en psykisk attack än en fysisk.. Asså en sån där inbillnings attack, när de känns som jag skakar/inte kan andas o.s.v men ingen annan,. De är dom värsta egentligen,. Dom gör så jävla ont, och känslan är kvar resten av dagen,. Men dom syns inte så jag har hellre dom :)


Dagens

Dagens tumme upp: Charlie <3
Dagens tumme ned: Ipod helvetet vägrar funka
Dagens låt: Medina feat Ken Ring - Nu när du inte finns

8/3 - 09|Snabb blogg

Haha nu är jag tbx här igen och skriver om va jag vill utbilda mig till z) Men de här är faktiskt de ända stället jag kan skriva ut om alla tankar, så om ni inte pallar så skit i att läsa :) 
Nu är jag tbx på fotograf igen,. (när jag kollat på 'viasat natur' senare ikväll så kmr jag va tbx på djur) Jag letar ju bara nackdelar med de jobbet, så de är klart jag tvekar,. Men så är jag ju med allt som jag tror kmr få mig att må bra lr liknande ^^ Men men, de är bara så jag är och de är så jag (förhoppningsvis inte) kmr förbli z) Just nu kollar jag bara på skolor med foto inriktning inom mediaprogramet, ibörjan kolla jag på både estetiska och media, men estetiska har ju 'bild och formgivning' och det är ju inte så mkt fotografi utan mer 'skapa med händerna' saks, och alla som sett mig på bild lektionerna vet att jag borde hålla mig borta z) På media äre ju 'fotografisk bild', men det kan ju finnas estetisk med foto oxå, men jag pallar inte kolla de nu,.. 
Charlie håller på och försöker våldta mig lite nu så jag ska gå bort från sängen som han ska bädda, så jag måste nog gå nu :) Puss

7/3 - 09|


De är ingen idée att be mig dra åt helvete, jag har redan varit där i flera år

6/3 - 09|Dagens

Dagens tumme upp: Beck,(fråga inte vrf, känner bara att hon har varit den som lyst upp min dag idag)
Dagens tumme ned: Huvudvärk
Dagens låt: Shorty - i wanna die

6/3 - 09|Wilma


Här är en av bilderna jag snacka om, Wilmas vita päls syns inte alls mot den vita snön :/ Men jag har lärt mig lite mer om kameran nu, efter ganska mkt om och men z)
Bilder från dagens fotorundor kmr upp på fotobloggen snart!

6/3 - 09|

Blev lite besviken på min kärlek idag,.. Va ute på första fotorundan snabbt innan jag skulle åka till skolan, och jag tkr auton va väldigt mörk i vissa lägen, och de är ju lättast när man är lite lat och inte orkar fixa med alla inställningar, speciellt när man inte kan kameran än,.. Men när jag tog några snabba bilder på Wilmas huve med mkt snö i bakgrunden så blev dom jätte ljusa och de blev inte alls bra,.. Men jag får väl bara lära mig kameran så jag snabbt kan fixa all de där :) Alla bilder jag tog med förra kameran va ju inte heller alltid så bra ^^ Men jag skulle inte byta bort den bara för jag va lite lat med lärningen :P Och jag inte får byta upp mig till en d90 (a) Nä förlåt älsk, jag vill inte byta bort dig alls (a) (alla som läst håller käften runt min kamera!)
Haha ja, om ni inte märkt de så är jag väldigt trött och flummig z)

Ska äta nu, Puss

5/2- 09|My

Yey! Min kamera är här! Haha satt och kände på den, kramade och nästan smekte över den z) Den är så fin! En ny kärlek <3
 
My ville att min första bild skulle vara på henne, så här har ni henne ;) Hon hade ingen bild på sin blogg där hon inte klottrat fejset och jag får inte in på bdb så jag fick ingen bättre bild *Morr* Men ja my, de här va min första bild, efter alla test bilder,..

4/2 - 09|

Dagens tumme upp: Kamera imorn!
Dagens tumme ned: bild helvete
Dagens låt: Fredric - Ärligt talat 

4/3 - 09|Kamera

Jag får min kamera imorn! Haha fyfan va jag är glad! De kmr bli ett inlägg med en jävla massa !  z)! Nä men jaja,.. Jag har letat efter den 8 februari när jag såg att den slutat säljas,.. Den finns på några få expert i sthlm, men jag är ju så kräsen med objektivet så ville jag inte ha nån av dom z) Men imorn får jag den :D Haha jag lycklig vara!

Men va ska jag nu spara till? :O Haha, de va nästan de första jag tänkte z) Men fan jag har ju massa objektiv och filter jag vill köpa, så fan de är nog inte så farligt z)

RSS 2.0