Count your blessings, if he liked you, you'd have to talk to him

Har precis insett vad som fattats för att jag ska vilja träna på kvällen och de är biggest loser. Är skit pepp nu!


I dared you to kiss me and ran when you tried

Tillbaka till Skåne då... På tisdagen fick vi upp sent och vandrade på stan en stund, sen stack vi iväg på möhippa vilket va trevligt, de blev bad, bowling och pizza :p

Onsdag blev en slö dag där vi passade på att slänga soppor och städa. På kvällen blev det bowling igen med syrran, Tina, tor och tinas polare.
Sen så åt vi ost och kex och spelade kort.

Torsdag började vi med frukost på espresso house och tog en promenad runt Landskrona.


Smile every minute of every day

Nu har vi käkat frulle och jag har iaf sovit gott, syrran ... hon skickar ut min madrass till köket inatt x) de ligger i andra änden av lägenheten så då ska hon väl kunna sova z)
Igår så va jag framme halv fyra och vi snurrade runt i massa affärer och dom hade lite problem med att lista ut vad vi skulle äta, först vare fläskfilé, Max och sen thai mat men när vi stod utanför thai restaurangen, betalat 2 kr i parkerings avgift så kom dom framtill att de får bli pizza istället.
Hemma tillslut halv sju och då käkade vi, jag lekte med katten som är lika rädd för mig som jag är för han.. Han attackerar fötter! Vill oxå ha en katt!

Så bilderna är på katten när vi leker med laser penna och med hans tunnel.. Sen en bild på syrran och tina när dom snott min iPad och spelar angry birds, vi skulle gå och göra bananasplit men de lät mest 'en gång till sen går vi' från andra sidan soffan och sen spelade vi super Mario som Pumbas försökte fånga på tvn.
Det han gör på pallen är att han jagar svansen, såg verkligen roligt ut! Jätte svårt för han att hålla balansen, han hade precis ramlat ner när jag tog bilden.


RSS 2.0