Falling out of love is hard, falling for betrayal is worst

Woho jag är i skolan, har laddat för ett onödigt hål på 3 timmar och kommer hit för att få veta att lektionen är inställd och jag börjar halv 1! jag hade kunnat åkt 10 istället för 6, jag hade troligen varit på gymmet nu istället för behöva gå ikväll och fått sovit ordentligt. Usch va negativt detta är.

Och jag villl ha en katt! Även fast jag är rädd för dom z)


Oh darling don't you ever grow up

Hehe jag satte precis på tvn på låg volym o tänkte att någon borde vakna, samma volym som va på igår när Anita o Bella sov och Bella började ropa på mamma så jag gick ner o hämtade henne o så skickade jag in henne i Anitas o Mauros sovrum o sa att hon skulle väcka dom :P känner mig lite elak men hur lång sovmorgon ska dom ha :O Jag har redan ätit frulle två gånger, sett två avsnitt av 7th heaven och pratat med Nonna om hur det har för dom stora flickorna.

nu ska jag leka med Bella o en ballong :)


I am short, fat and proud of that

Jag får nästan en känsla av att jag borde gå ner o kolla om Bella har dött, det har aldrig hänt under alla gånger jag sovit här att någon unge sovit efter halv 9. Nu är Matilda och Felicia hos Nonna så Bella är ensam barn hemma men klockan är jätte mycket! Känns jätte konstigt att vara ensam uppe på morgonen.

Min plugg dag eller plugghelg blev de inte så mycket med, igår så "jag ska bara kolla på den här filmen" jag ska bara kolla på 7th heaven, jag ska bara dansa lite först, jag ska bara ta en promenad, jag ska bara planera årets resa, äh skit samma jag göre efter melodi festivalen, oj jag va på promenad under melodifestivalen och nu ska jag o Chippen ta ett bad.
Men tillslut började jag iaf och jag är nästan klar med uppsatsen, men jag har 3 lektioners matte att ta igen och om jag får upp Chippen ur sängen så åker vi troligen om en timme till cosmonova. Men jag pluggar sen istället ;)
Jag måste packa om mina väskor oxå om jag ska skippa att åka hem ikväll för jag vill inte hem men kan inte ta med båda väskorna till skolan så ska spara de jag inte behöver i den ena väskan o lämna kvar den och hämta den på onsdag eller fredag och jag borde virka klart mosters 50 års present men jag tror att jag tar ett till avsnitt 7th heaven istället.


May the odds be ever in your favor

Jag är så jävla pepp! Om 11 dagar får man börja förhandsboka biljetterna till THE HUNGER GAMES! Haha jag blev bioklubbs medlem bara för att kunna få tillgång till dom första biljetterna och jag funderar på att boka 4 på en gång! 2 till fredagen och 2 till lördagen. Årets film, biljetterna kmr försvinna fort :D
Bara som en jämförelse så gjordes de en undersökning på vilken film som var mest efter längtad under 2012 och 38% svarade hunger games, twilight fick 5% och med alla fjortisar där ute som älskar twilight så säger de otroligt mycket. Jag läste oxå precis att hunger games slagit twilights rekord över förbokade biljetter i usa!
Man kan ju inte alls jämföra twighligt med hunger games förutom just i popularitet och självklart vinner hunger games. Läs böckerna alla som läser detta och se filmen! Den kmr bli grym!

Chippen tycker de är jätte kul att jag är så exalterad över filmen och han går o hoppas i smyg att jag kmr bli as besviken. Så rolig är han. Och han kmr troligen inte gå med mig på fredagen heller... Men då ringer jag någon annan eller går själv för jag kan inte vänta!


I remember you say don't leave me here alone

Alla har gått och lagt sig utom jag och Mauro som precis kom innanför dörren. Han kom precis när jag började skriva och förstörde de hela nästan, jag som ville vara ensam hemma x)

Chippens päron tvingade honom till att köpa en ny säng så han har varit jätte grinig hela dagen. Men vi åkte iväg till ikea för testa vilken han ville ha och han köpte en utan att testa. den senaste riktiga han hade tyckte han va för mjuk såå han sov hellre på golvet o så går han o köper en som räknas som mjuk igen... Men men hans pengar så vill han va grinig så varsågod. Är huvet dumt får kroppen lida.
Men han somnade på 5 minuter, bokstavligt talat! Vi kollade på tv o sen när programmet va slut slängde han sig ner på rummet, tänkte att så rolig va jag men så skulle Anita på toa o stack in huvet på rummet för kolla så han inte va där och då hade han redan somnat. Så så oskön kan den inte vara ^^
Men jag tror ändå han är glad, han kan bara inte säga de

Vi skickade ut hans säng när han fyllde 20, alltså oktober 2010 (!) och har haft diverse madrasser o sängar som antingen fått några brädor spräckta eller som fått en kniv genom madrassen... men tänkte visa hur dom vi legat på sen november-december sett ut och hur de ser ut idag, med nya lakan ;) behöver väl inte berätta vilken som är vilken


Hej alla barn nu är de barn program!

Jag sitter hos en sjuk pojkvän, han har gått och skaffat sig lunginflammation den lilla grisen. Nu får vi vänta och se hur lång tid de tar innan jag lyckas få det ^^

Jag är lite glad idag för jag kom precis hem med ett nyköpt tangentbord till min ipad och det var ett helt okej pris :) t.o.m billigare än blocket :P sitter och försöker vänja mig vid det just nu. Ä sitter bredvid mellanslag, det finns inget shift vid enter och det blir inte automatiskt stor bokstav i början på meningarna. Men de är mycket skönare än att skriva på ipaden.

Nu ska jag upp o spela wii innan ungarna kommer hem för i helgen är de plugghelg men bjuder på en bild på Beck innan jag går ;)


RSS 2.0