I had the best day with you today

Börjar ladda ordentligt nu!
Snart är det middag och efter det bär det av till bussen som tar mig till älskling där natten spenderas och sen imorn bär det av till Skåne!
Väskorna nästan helt packade (igen) trevlig musik fyller mina öron och hela kroppen är fylld med förväntning. Haha jag laddar faktiskt mest till tågresan är rädd att dom där 4 timmarna kmr gå för fort. Jag är ärlig när jag säger att jag tycker 4 timmar är lite. Fyra timmar är ju borta jätte snabbt!
Nä men ska ju självklart bli underbart att träffa syrran, Tina och Tor igen :)


Okt. 23, 2011

Har haft en hel mysig dag idag med min älskling. Han avslöjade igår att vi skulle umgås bara han och jag idag och va tvungna att åka senast halv tre för hinna. Så gör han bara för han vet att jag hatar det. Finns ingen annan anledning.

Men efter att vi jobbat i rummet så drog vi oss mot bussen 14.15 och jag fick iaf veta att vi skulle till medis och avsluta på restaurang.
Off we go och de blev bio, smurfarna 3D. Efter vi hämtat biljetterna så gick vi in i en gullig butik som sålde de mesta små gulligheter, älskling passade då på att köpa en bok till mig. Sen till filmen, perfekt för våran barnsliga sida och helt perfekt kväll för mitt lilla hjärta. Restaurangen fick bli bk och vi njöt av stunden.

Nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska läsa, sticka eller bara sova x)


Okt. 15, 2011

Jag har nog fått en Pride and prejudice feber x)
Först såg jag filmen i skolan, läste boken på engelska och sedan svenska, kollade på filmen igen och var jätte sur! Satt i sängen och svor för mig själv 'dom har ju stoppat in 5 kapitel i den scenen ! Ingen som ser detta kan ju fatta ett dyft!'
Och så imorse så laddade jag ner mini serien från -95 som nyligen blev klar. Trots att jag bara är 15 minuter in i filmen så måste jag säga att trots att denna gör boken mer rättvis så är karaktärerna helt åt fanders. Jag får inte alls samma värmande känsla och kläderna är hemska i denna! Men får fortsätta och se om jag ändrar mitt tyckande men just nu tycker jag att dom som gjorde filmen borde samlas ihop och göra en ny mini serie.


Okt. 13, 2011

Det som är negativt med nya appen är att man inte kan bestämma vart man vill ha bilderna så dom kommer alltid längst ner.

Vi har bild men tror inte hälften ritar. Jag sitter på Google och drömmer om att få bo i Paris ett år. Det var väldigt aktuellt innan jag träffade Chippen men jag vill ju inte lämna honom. Fastnade för någon dag sen på en blogg hos en brud som går ett av sina gymnasieår i Paris på svenska skolan där. Min dröm. Jag ångrar verkligen idag att jag inte valde samhäll eller natur för då hade jag oxå gjort det. Åh va jag saknar Paris. Vill. Vill. Vill!
Men efter skolan så jävlar! Chippen får följa med eller så får vi testa på Skype förhållande.

Så här ser det ut på lektionen. Elina är den som 'kluddrar' enligt henne själv.


Okt. 13, 2011

Anledningen till mitt inlägg igår var enbart för att testa om blogg appen ville samarbeta. I lördags skrev jag ett långt och utförligt inlägg om alla mina tankar och funderingar men appen slutade fungera och har inte funkat framtills igår och jag har haft de där inlägget uppe och bara testat klicka på publicera lite när jag kommit på det.

Jag läste klart min bok som jag klagade över i söndags, egentligen skulle jag kunnat vara klar i lördags innan frulle men ville inte att den skulle ta slut. Jag fastnade helt för den och håller precis på med den svenska upplagan men måste säga att vill man läsa boken så ska man göra det på engelska, de är knepig engelska ( den skrevs 1814) men boken blir ändå så mycket mycket bättre på engelska. Jag har även laddat ner 2 till böcker av Jane Austin till ibooks som ska läsas när jag är klar med denna. Det kommer säkert bli fler efter det.

Jag klippte mig igår och är inte alls speciellt nöjd. Han tog bort riktigt mycket av håret på sidorna, precis som jag ville men av håret på huvet tog han inte bort många mm, trots att jag sa att jag ville ha kvar samma frisyr... Men men, får kolla om mamma kan rädda det hela i helgen.

Hittade även en vinterjacka till ett acceptabelt pris som ska hämtas idag och även världens sötaste mössa på barnavdelningen!


Mjuff

Jävla piss idioti


Okt. 6, 2011

Dagen har varit mysig. Sånt där mys som hör hösten till, och sånt där klanterier som hör Elise till.

Dagen började på bästa möjliga sätt i min älsklings famn, lite för tidigt dock då det är väldigt lätt i en sådan situation att bara vilja ligga kvar och ta en liten sovmorgon. Men icke då utan upp halv 6 för fixa morgonbestyren men ändå inse att man överdrev alarm tiden och får krypa ner under täcket intill min kärleks varma kropp.
Tunnelbanan gick otroligt snabbt sen oxå för jag misstänker att den tog 5 minuter kortare tid än vanligt. Så upp på perrongen 30 minuter för tidig och funderandes på hur mycket tid jag kunnat legat så skönt i sängen istället för sittandes på en hård parkbänk.

Dagen flöt på utan större bekymmer och efter skolan bar det av till Uppsala stad. Vi var lite optimistiska på tiden dock och sprang in (läs: spenderade 30-60 minuter) på Åhléns innan vi traskade upp mot Kina restaurangen. Inget ställe jag kommer besöka igen men trevligt sällskap förgyllde besöket. Tog 30 minuter tills vi fick våran mat och Elina försökte sedan smita från notan. Telefonnätet över Uppsala verkade fått sig en törn då det inte alls gick att ringa eller skicka sms. Efter mycket om och men så lyckades vi tillslut få tag på våran lärare som snällt åkte upp med bilen för möta upp oss, nu 30 minuter sena pga maten och telenätet.
Pga den trevliga regnskur som föll ner medan vi åt så blev fotograferingen väldigt bra.

Nästa stycke kommer dock inte alls följa i denna dags mysiga fotspår utan någonting måste ju gå snett.
Det som hände var att till fotograferingen fick vi låna stativ till vår stora glädje. Jag hittade den perfekta bilden men var inte nöjd med kompositionen stativet tillförde så jag tänkte dra ihop benen på stativet för komma närmare marken. Det som då händer är att ena benet strular och jag vinklar hela konstruktionen för kunna fixa till detta. Kamera. Backe. Krach. Många bitar på marken. Inte snällt. Så nu ligger jag här kameralös och livet gick sönder för ett ögonblick.

Här ser ni hur många bitar ett objektiv kan krossas till.


Okt. 4, 2011

Muffeltång... Ingen motivation just nu.
Insåg nyligen att jag måste läsa 93 sidor om dagen (DAGEN) för hinna läsa ut våran 900 sidors bok, från 1800-talet, på engelska innan deadline nästa vecka. Jag har redan läst 200 sidor på 2 veckor och va lite stolt över mig själv men de får man inte.
Grejen är ju att boken är i ipaden så man tappar ju hela känslan och jag läser bara på tåget hem (om alls) för man får ingen mys känsla av att lägga sig under en filt med lite varm oboy och en iPad... Nedrans skola.

Något jag däremot känner inspirationen för är att jag ska till Farsta imorn ! Wiiie


Okt. 3, 2011

Sitter i skolan och längtar efter lunch. Tröttnat på lektionen nu...
Skulle skriva en bildanalys om en bild som betytt någonting för mig och det är inte det lättaste för dom bilderna behöver ju inte vara fotografiskt korrekta utan de är ju bara en känsla och jag är så dålig på utrycka mina känslor x)

Tog denna bild iaf, de är från en app om bilder från 9/11. Det jag hatar med analyser är att man inser hur dåligt någonting egentligen är. Skrev en analys om min favorit film i åttan och den tycker jag är jätte dålig nu. Bara för jag insåg att den inte har någon röd tråd eller riktig handling. Dumma analyser!


Oktober, 3

Testar nya appen som jag längtat efter! Nästan så att jag velat byta till blogg.no eller devote för kunna blogga från ipaden...
Men de tog emot i hjärtat att byta x)


RSS 2.0