hehe


Känns som jag borde kolla upp mina mat vanor.. Eller iaf chips vanorna..

Skrivet; 22/6 - 09 11:41

HEJ DÅ STHLM
HEJ DÅ SVERIGE!

Då sitter man i planet :) Sitter precis bakom vingen, inte den bästa utsikten men vrider lite på huvet och kollar i fönstret bakom :) Vi är ganska långt över molnen nu och jag har precis upptäkt ett hål i fönstret.. Eller en spricka kanske man ska kalla de ^^ Sitter även bakom motorerna så man känner dig ganska döv ^^ Hör knappt musiken och inget alls när nån pratar eller liknande z) Lyssnar på Lars Winnerbäck och Medina just nu:)

Molnen är mkt finare uppifrån, varför får aldrig vi se de fina? :C
Haha jag ser hjärtan överallt z) Hjärt moln, hjärt öar, hjärt sjöar z) Kanske skulle man vara lite kär ändå, men i vem? :o ^^ 
Har börjat lyssna på kärleks låtar oxå och ni som lyssnat på musik med mig vet att jag hatar kärleks låtar z) Men jag började lite och byggde upp mig z) Började med Shorty - känner likadant, sen heltplötsligt gillade jag Medina- sagoland, Sen har det blivit mer efter jag började lyssna på Winnerbäck :) Fast jag gillar fortfarande inte all kärleksmusik,, 
Heheh när vi ändå snackar om förändringar så shoppade jag igår z ) Och jag kom hem med en klänning z) Jag gillar egentligen att shoppa, men hatar att spendera pengar  :P Och det är ju omöjligt att testa saker och inte komma hem med något z) Jag är sån som ser något, tar de och går vidare till nästa sak utan att granska det speciellt innan z) Jag bara plockar på mig och sen testar jag z)

Nu lämnade vi sverige bakom oss, klockan är 12.10
Hade det inte varit för motorerna, känslan i magen och lederna så skulle det här vara behagligt ^^
Det är ganska kul att se att molnen stannar vid kusten, det finns inget moln över havet eller vad de nu är vi flyger över ^^  Man ser bara att vattnet blir till mark och där börjar molnen igen :) Ser bara lite små moln över vattnet men det är över en ö :P
Nu ska jag lösa lite korsord :)


På planet innan vi lyfte

Lyfter, fortfarande under molnen

Nästan över molnen


Fina moln

Molnen stannade vid kusten ^^

Sista paris

snart sa ar man hemma ^^ Tangentbordet ar helt knas, q och a har bytt plats o.s.v ^^ Far bara sitta har lite snabbt ^^ sa jag gar nu da, jobbigt med det har tangentbordet ^^ Har haft kul iaf :)

Nu jävlar

Om ett tag så åker jag :P Ska bli härligt :) Men är ändå lite pirrigt :P Men ska ha kul :)

Stressad och trött

Faan va jag vill ha sommar jobb. Visst de går att skaffa, men jag vill inte klippa gräsmattor :( Barnvakt skulle jag kunna vara om jag slipper byta blöjor och det inte är långt här ifrån. I Kallhäll gick jag ut med hundar, tjänade ibland 400 per vecka. Men de va bara för Bosse över betalade mig och jag ibland hade 4 st att hålla reda på. Men inte faan klagar jag. Ge mig hundar att gå ut med! Men tror ni de finns nån som låter nån okänd ta ut deras hundar? Tror inte jag.. Så jag får väl gå hemma o stresa upp mig. Vänta tills jag är tillräckligt gammal för ha nå jobb som kan kallas riktigt..

Faan jag tror jag har resfeber.. Stressar upp mig hela tiden.. Och jag vet inte ens för vad!? Jag går inte runt o oroar mig för flyget, de tror jag inte är nå problem med.. Fast jag kanske inte sitter så länge att jag hinner stressa ner... Faan nu kmr jag tänka på de oxå. När vi åkte till Thailand för några år sen så åkte vi i 12 timmar och jag tyckte de gick skit fort z) Typ upp -  mellanlanda - ner. Tog ju ingen tid alls.. Nu ska jag åka 2 timmar z) hur faan kmr de bli? z) Kmr väl inte ens hinna sätta mig innan vi är framme z) Så nä.. Flygningen är inge farlig för mig..
Flygplatsen är jag lite rädd för, men de är bara för de är så stressigt där o massa ljud.. Men bara de är så stressigt så jag inte har tid att få panik så ska det nog gå bra z) Är det inte stressigt utan massa ljud och folk som stressar så kmr jag aldrig sätta min fot på en flygplats igen (vilket kmr bli väldigt kul när jag ska av planet och sen hem igen... Men de fixar jag på nått sätt) Och blir de så så kmr jag inte ha nån roligt flygresa heller.. Spelar ingen roll om planet är lugnt, känslan av paniken kommer sitta kvar jävligt länge o jag kommer inte bli av med den på ett tag.. Och sen så äre ju själva döljandet.. Héléne och Anita får inte se och bara tanken på det ger mig mer panik.. De är inte som om jag varit där med polare o sagt 'fan jag har panik, måste bort till ett lugnare ställe' utan jag kmr bara få stå kvar eller följa efter o le o inte visa ett skit. Haha de här hjälpte ju inte mig att stressa ner direkt.. Men mest stressad är jag att jag inte kommer hinna med allt jag vill.. Jag kommer inte kunna stanna på samma ställe för att ta kort som jag vill, hur jag vill och hur länge jag vill.. Jag hatar att ta kort när jag har folk med mig.. Jag blir bara stressad.. Men aja.. Få väl bli som det blir..

Vill bara kramas med nån o bara få släppa alla tankar...

En.. blev många gånger fler z)

skriv en person..

som du älskar av hela ditt hjärta - Farmor
som du skulle offra livet för -  Många
som är den smartaste du känner - Stephanie, eller sebbe om han räknas ^^ Och Min lilla Saz
som alltid får dig på strålande humör - Cicci, Saz
som får dig att le när allt känns tungt - Beck, Saz
som är den omtänksamaste du vet - Saz, o många antar jag :P
som är en bitch - Jelena
som har en fin stil - Johanna
som är en fjortis - Typ alla jag känner från Kallhäll :P
som är en föredetta bästa vän - Stephanie
som är snygg - Hehe,.. ja... Du vet vem du är ;) Eller kanske inte.. Men jag vet vem du är :D
som är osmart - Beck
som är en riktig vän - Beck o Johanna
som är din älskling - Ingen ? vem vill vara min älskling? ;)
som är den galnaste du vet - Beck o Cicci
som är den konstigaste du känner -  Beck
som är underbar - ALLA :D <3
som är dum - Andreas :O han kollar inte in min fotoblogg :O (Fast han har börjat igen så han är snäll :D Men han får stå kvar här så han inte glömmer de) 
som du kan prata med om allt - Beck o Andreas o Juhannie
som är din barndomsvän - Alla fjortisar i Kallhäll <3
som du saknar - Johanna! Alla fjortisar i Kallhäll + Stephanie, Och den snygga jäven ;)
som betyder mest - många
som du tycker är söt - Snygg fan
som du har spenderat mest tid med - hm..
som du var dum emot när du var mindre - Alla :D Jag är ond ;)
som du tycker är den snällaste du känner - Beck o Andreas, och johanna
som du har sportat med - Sara Eriksson
som du skulle vilja krama just nu - Snygga
som du inte har träffat på länge - Stephanie ;( 
som du tycker är rolig - Beck  z) hon är så jävla blåst
som du vet saknar dig - ingen aning, vem saknar mig?
som du träffade idag - Cicci o Sara
som du tycker ställer upp mycket för dig - Beck

Hej, de stavas T R Å K

Visste du...

att jag vill ha - en kram o massa gos
att jag lyssnar mest på - musik, skiter i va folk säger z)
att jag pratar - mycke när jag är trött o har drukit ^^
att min senaste kyss var - inget jag vill prata om
att jag inte gillar - nått just nu
att jag avskyr när folk snackar -  om saker dom vet att man inte gillar
att kärlek är - ett psykiskt självmord
att jag gillar att - försvinna
att jag alltid kommer att - vara irriterad
att jag är hemligt förälskad i - ingen du känner till
att sist jag grät var - i veckan, hatar att gråta
att min mobiltelefon har - legat bland mina pennor i en vecka
att när jag vaknar på morgonen - tror jag att min väckarklocka är nått den inte är :p är väldigt förvirrad
att innan jag går och lägger mig - önskar jag att nån höll om mig
att idag har jag - varit ledsen o trött
att jag just nu tänker på - samma person som jag tänkte på vid frågan 'att jag är hemligt förälskad i..'
att i kväll ska jag - packa
att i morgon kommer jag - träffa Beck :D<3
att jag hoppas - att jag kan försvinna snart
att jag verkligen vill - sova
att jag verkligen älskar - att ta kort o min musik
att jag inte levt - Utan alla älskade vänner, Sebbe och musiken

Snälla, läs inte

Fyfaan va dåligt man mår egentligen. Jag är så jävla trött att jag mår illa, och reser jag mig nu kmr jag bara ramla ihop.. Ändå låg jag bara i sängen och sov igår.. I fredags satt jag ner o allt bara börja snurra så de va bara att lägga sig ner.. Och tidigare den dan så böjde jag mig ner o fick upp spya i mun.. inga kväljningar eller så utan de bara kom för jag böjde mig ner för ta upp en ballong eller liknande.. Fyfaan. Har ingen ork alls,..
Måste börja packa idag oxå, pappa tar väskan till Héléne på tisdag och jag har ingen aning alls va jag ska ha med, va jag måste köpa o.s.v.. faan.. Nån som vet va man ska ha med?

5/6 - 09

Hejsan ! Nu kanske de skulle vara dax för ett lite odeppat inlägg.. Igår va jag på grönan och det gick bättre än jag trodde med paniken. Det va nästan helt tomt. Vi behövde aldrig stå i kö eller så förutom att vi fick vänta på en vagn eller så medan andra åkte. Cicci har aldrig varit på grönan och va lite rädd för allt så jag sa att vi skulle börja lugnt med kvasten, sen om den inte va så farlig så gick vi på jetline och sen vilda musen.. Men när vi först kom dit så åkte vi inget, vi åkte kärleks tuneln och den va ju läskigare än spök huset! Fan vi höll på att välta z) De va ett fult får där och jag sa precis 'faan jag kmr drömma mardrömmar om dom där fårena ikväll!' och då lyfte ena på huvet! z) Både jag o Cicci skrek z) , vi gick lustiga huset och spök huset (som jag tkr ska heta läskiga huset) lustiga huset va ju inge speciellt.. De är bara där man ska gå på en bro och det snurrar runt en.. Jag va sä säker på att jag snart skulle hänga upp o ner z) och spökhuset tror jag att jag aldrig varit i men den va ju inge speciell.. De va bara nån gång som man blev rädd ^^ Ett sånt där spöke som går runt där la sin hand på min axel men jag tänkte inte på det utan gick bara.. trodde att det var andreas som inte ville komma bort från oss.. Men han stannade ju o pratade med alla spöken så när de kom ett fjortis gäng som skrek över inget så gick bara jag o Cicci,.. Han kom ut efter några minuter. Sen åt vi.. Jag och Cicci gick med Andreas (han som beck tkr är söt) och det tog en timma att äta :S först tog det ett tag innan jag o Cicci fick maten, vi hade beställt samma så vi fick vår samtidigt,, sen tog det en halvtimma innan Andreas fick sin pizza. Efter maten, som tog en timma, så gick vi och åkte kvasten.. Cicci höll med om att den inte va nå speciell men jag bjöd Andreas på en 10 så han kunde gå i spökhuset, men då skulle han åka extrem med mig.. Han va värre än cicci med att inte vilja åka men han hade ju lovat och jag ville ju åka och inte bara gå runt. Men Cicci följde med upp oxå :D Och jag fick höra hela tiden hur mkt dom hatade mig och att dom skulle döda mig när vi kom ner z) Jag satt mest och skrattade åt att dom va så rädda z) Men jag tyckte de va så obehagligt när den lutade! Det kändes som man skulle åka ut ju! Efter den är jag osäker men jag tror vi åkte jetline (ljusblå berg o dal banan) Den va inte heller nånting tyckte Cicci så vi drog vidare :) Vi åkte mer saker men jag är inte säker på vad.. Vilda musen åkte vi minst 10 ggr z) Vi skulle skrika sönder rösten och det tror jag nästan vi lyckades med z) Vi växlade bara mellan vilda musen och jetline sista timmen... Vi skulle ha en bra bild att köpa och vi skulle bort med rösten x) Så idag har jag ont i halsen och låter som en hes gammal gubbe z) 

Farmor

2år.
2år. De är jävligt svårt att fatta.
Hur har dom 2 åren varit? Finns det nån som kan svara på det? Det finns väl ändå ingen som kan kalla dom bra?
Har inte så många minnen från den tiden men jag får upp massa minnen från tiden då du levde, och hur mycker jag svek dig då, hur jag behandlade dig. Den som jag älskade, den som älskade mig?! Är man verkligen så idiotisk?
Visst var jag bara ett barn, men nu när jag tänker på hur du hade det så kommer jag på att du hade det inge bra, och jag hjälpte ju inte direkt till. Förlåt. Förlåt för allt farmor! Får bara massa dåligt samvete när jag tänker på allt. Och jag som säger att jag lever för dig. Allt jag gör varje dag är sviker! Och jag får ännu mer dåligt samvete när jag tänker att jag vill ha dig här, så jag kan må bra.. Du har det bra nu. Och ändå sitter jag här och är självisk :S fyfaaan,..Nu vill jag aldrig tänka tanken igen. Du är hos farfar och KAtrin nu. Du har det bra nu. Du saknade dom i så många år och nu är du äntligen där,  och de har jag setat och velat ta ifrån dig?!
Men jag har alla frågor och all saknad som aldrig kommer försvinna..
Tänker på allt du kommer missa och allt du redan har missat...

1/6 - 09|


Jag vill bara gömma mig tills ni glömt att jag finns.

RSS 2.0