31/1 - 09|Fotobloggen

Kolla fotobloggen  för se bilderna jag tog ute på isen idag :) Va ute och åkte idag igen, fast den här gången med mamma, eftersom hon inte ville åka själv :) isen sjöng som man säger när den knakar till länge när den fryser på lr smällter.. Mamma tkte de va läskigt, men jag brydde mig inte eftersom jag trodde den bara gjorde de när de frös :P Men när vi kom in såg jag att de va -2 ute så jag antar att de frös ^^


Annars idag har jag inte gjort så mkt,.. Men nu tkr jag alla ska gå in på fotobloggen och rösta på finaste bilden :) Resten av kvällen tänkte jag sitta och fundera ut vilken bild jag tkr ska representera Januari i månadens bild :) Skulle gärna vilja ha hjälp så ni få kommentera vilken ni tkr har varit finast den här månaden :)

31/1 - 09|Andreas då :o

Andréas säger:

mums grädde

 säger:

haha usch

Andréas säger:

Andréas säger:

*mums chokladsås

Andréas säger:

eller?

 säger:

mmh

 säger:

på glass

 säger:

¨

Andréas säger:

Andréas säger:

jag har båda hemma faktiskt

Andréas säger:

var tvungen att springa ner och kolla xD

 säger:

ahha

Andréas säger:

vill du ha lite?

 säger:

mja, inte just nu z)

Andréas säger:

vad vill du ha nu då?

 säger:

en säng

Andréas säger:

det har jag det med

 säger:

haha va du tvungen att kolla`?

Andréas säger:

aa

 säger:

hahah

Andréas säger:

vadÅ?

 säger:

trodde du nån kommit och tagit sängen från dig?

Andréas säger:

aa

 säger:

hehe

Andréas säger:

Andréas säger:

du kanske tog den nöär jag sov igår

 säger:

ja, och när du vakna i den imorse va den borta?

Andréas säger:

ne du måste satt tebax den xD

 säger:

haha

Andréas säger:

vad hade du min säng till i natt?

 säger:

ingenting

Andréas säger:

dum fråga var jag kvar i den? xD *rädd*

 säger:

nä,.. jag la dig över datan


Hahaha ja, jag har haft kul idag :) För en gångskull kände jag mig lite smart :) Min och Andreas konversation <3


Den dagen

Dagen du dog, gick jag sönder
Dagen du dog, grät jag som aldrig förr
Dagen du dog, försvann all lycka
Dagen du dog visste jag att jag aldrig skulle kunna bli glad och lycklig igen
Dagen du dog, de är dagen jag aldrig glömmer.

Mitt hjärta är dött tsm med dig. Jag lämnar dig aldrig, glömmer dig inte.
Slutar aldrig älska dig.

Nej farmor, jag skyller inte på dig. De är inte ditt fel.

Farmor

Den 3 juni 2007,
det datumet säger alla att du dog på.
Men jag tror inte på det,
det har gått 580 dagar, 20 månader, 1.8 år.
I min värld lever du fortfarande,
varför ringer du aldrig mig mera?
Är du verkligen död farmor?

,.

Låt henne vara. Jag har sagt de så många gånger till alla, och nu även till dig. Hur många gånger planerar du att förstöra hennes liv? Tänker inte låta de hända nå mer gånger.

30/1 - 09|Jag är 'one of a kind'

Hehe ja,.. Jag sitter och tar ett gymnasie test (igen) och de är massa frågor' vad passar bäst in på dig?' och inget är ens likt mig z) Haha jag är verkligen helt unik ;)

30/1 - 09|

Oj jävlar,.. Snart är januari slut och jag har knappt skrivit nå alls känns de som, lr så är det bara för jag knappt skrivit den här veckan som det känns så (a) Menmen, det har varit en jobbig vecka som tagit på kraftena :P
Idag försov jag mig :) Vaknade 6.55 och trodde va 5.55, första jag gjorde då va att känna på håret och tänkte 'fan va tur att jag inte behöver duscha nu iaf' z) Men så börja pappa skrika om att skjutssen redan gått och då fatta jag att klockan va 7 :P Ofta när jag försover mig så är det för jag kmr åt fel knapp när jag ska stänga av bara för jag är så trött. Duktigt duktigt :D Kom ungefär när idrotten var klar så satte mig bara och kollade på. Har varit så sjukt trött nu så har inte haft nån lust med nått :/ På franskan så palla jag inte vara närvarande utan bara satt där och va med så mkt jag orkade.. Sen så på engelskan så palla jag inte med Olympia.. Hon får en ju verkligen att tappa suget om att lära sig nå.. Inte för jag hade så mkt, men ändå.. De lilla jag hade tog hon bort.

Har även precis köpt en ny design av Malin, fast denna gången till den här bloggen :) Den är lite rosa i menyn och så, men hon ville inte ändra och jag tkte den va så fin så jag ville ha den iaf z) :)
Så på onsdag har jag troligen en ny design här på bloggen :)

29/1 - 09|Johanna <3

Ja johanna du får gärna skicka bild :D <3 Jag har faktiskt själv tänkt ungefär lika, men klipper nog håret till lite under axlarna och lite längre snelugg :)

28/1 - 09|Konstanteranden

Hehe jag satt precis och kolla på gamla bilder på Charlie, fan va han har förändrats! Ny hårfärg och ny frisyr.. Shit asså x) Kände knappt igen han först , förlåt älskling <3 Sen kolla jag på bilder på mig då när vi blev tsm och nu vill jag klipp aav mig mitt hår! z) De har jag velat ganska länge, men nu när jag såg hur hag såg ut då och gemförde med nu så ska de av! z) Visst, jag gillar att ha långt hår, men jag är finare i halv långt,.. Mellan axlarna och pattarna vill jag ha ..
Tips på ny frisyr ?

Borde egentligen sitta och plugga no'n till imorn (fy mig), Men jag orkar verkligen inte., Har suttit hela veckan från jag kom hem från skolan till 8 och bara pluggat och idag orkar jag bara inte. Jag är för trött för lära mig nått så då känns de inte som nån idé , men jag ska försöka lite senare :)

Har inte varit och fotat sen 10 JAnuari! De är 18 dagar sen, om man inte skulle räkna när jag va och åkte skridskor, men då va jag ju inte ute för bara fota så de räknas inte. De har ju inte varit nå bra väder för de, men jag tkr ändå de inte känns så trist z)

25/1 - 09|

Tänkte skriva om igår, va inte på humör igår kväll för de ^^
Cicci va sjuk så de blev inte så mkt flummande :P Kom dit nån minut försent för vägarna va skridskobanor och de gick inte att åka speciellt fort.. Men när jag kom dit så började vi träna på sångerna vi skulle sjunga och dramat vi skulle göra.. Sen så kom alla och vi började sjunga, sen snacka prästen, vi sjöng, dom snacka, vi spelade teater,.. blablabla.. Ja,.. är fortfarande inte på nå vidare skriv humör.. Men jag bjöd ju dit Johanna som en trygghets grunka och de jobbet fixade hon bra, tack gmn <3 Efter de så fick vi info om Idre resan och sen vara bara åka hem :)

Gjorde inget speciellt sen, så.. Ska gå nu, Puss


kärlek?

Vilka ord förknippar du med kärlek?

25/1 - 09|

Snälla hjälp mig sluta skaka..
Behöver din trygghet.

Började seriöst tro på att jag va påväg bort. De hade fått ett slut. Jag mådde inte skräp längre, de ända som tryckte ner va paniken,.. Men den va ju ganska lugn så jag behövde inte oroa mig mer..
Varför idag? Varför alls?
Fast frågan kanske jag ska ställa till mig själv för de va väl inge fel med de? De är bara mig de är fel på , borde inte reagera sådär.
Känns så fel nu. Vill inte. Inte alls

25/1 - 09

Gick upp 8 idag (!) för jag måste till komfan z) Skrattretade javisst.. Sitter just nu och skriver eftersom jag nyss duschat och inte riktigt behöver gå upp än.. Ja,.. har egentligen inget att skriva om så jag kmr bara babbla på :D 
Charlie kmr åka hem när jag åker till komfan, och sen ska jag och cicci flumma och sen kmr johanna och skämmer ut mig z) Efter gudstjänsten ska vi få veta saker om vår komfa resa till Idre,.. 
Nu ska jag gå,.. Puss <3 

24/1 - 09 ≥≤

Ja, då blev de ju ändrade planer för idag då, för alla er som inte läst Johannas blogg, så kmr inte hon ut i helgen som planerat utan hon kmr imorn till gudstjänsten bara, och hon tar med sig hela familjen ! *Morr* 
Hehe men de kommer ju bara bli jävligt pinsamt, de är väl inget farligt ? Haha jaja,.. 

Just nu sitter Charlie bredvid mig och löser sudoku.. Jag gjorde oxå de ett tag, men tröttna z) Så då hämtade jag ner hans data och satte mig här :) Vi har inte gjort nå speciellt idag,.. Bara legat och lattat oss (suprice suprice) 



Tävling!

www.bloggdesignbymalin.blogg.se

Kolla in och tävla ni med :D Annars så kan ni ju beställa en helt egen design av henne :)


23/1 - 09

Vet att jag inte skrivit alls sen i måndags men jag har inte haft nå lust ^^ Beck har varit sjuk hela veckan, den jäveln,.. Har varit väldigt 'off'' i veckan. Inte känt mig närvarande alls,.. Kan bero på att jag haft mensvärk hela veckan.. Hehe väldigt viktig info till alla ;) 
Vi har jätte många prov och läxor hela tiden nu :s 2 prov nästa vecka och 2 redovisningar.. Sen så har ju jag börjat plugga till franskan -.-' Jävla piss skit ^^ 

Charlie är här just nu och jag sitter i mitt rum vid hans data och skriver :) Imorn kmr troligen Prinsessan hit :) Ska bli mys och om isen är tillräckligt tjock så ska vi åka skridskor :) Charlie orkade inte ta med sig sina så han får antingen sitta och kolla på lr sitta inne och plugga,.. Tråkisen <3 

Kom på nu oxå att min fotoblogg blev designad av Malin (bloggdesignbymalin.blogg.se) Rekomenderar henne starkt om du behöver hjälp med din blogg design :) 

Nu ska jag gå med i en tävling hos henne så skriver mer sen :) 

19/1 - 09|


Jag är bara ett barn med stora sår.

19/1 - 09|Saknar sängen ;(

Ja, då äre här min första morronblogg(tror jag?) :P Skulle mkt hellre ligga uppe i sängen o mysa ihop mig med täcket,.. Syrran lämnade sin data på nere vid bordet så jag va klar lite tidigare än vanligt så då satte jag mig här och tråkade runt lite :)

Jag har märkt en sak,.. Jag har inte haft nå problem med att skriva 09 i rubriken lr datumet kanske man ska säga.. Och jag har inte heller haft nå problem att säga att de är de.. Hehe ganska ovanligt för att va jag :P Går runt o säger fel år i några månader ^^ men nu har jag aldrig gjort de *Stolt*

Nu måste jag gå o fixa tänderna annars kmr jag försent :)
Puss <3

18/1 - 09|Jävligt kul dag :)

Va på komfan idag, det var ganska roligt för en gångskull z) Jag har knappt fått sova på hela helgen och va väldigt dampig z) Uppskattades z) Vi ska hålla i gudstjänsten nästa söndag så vi skulle skriva egna böner och jag, cicci och Matilda skrev vår egna version av 'gud som haver barnen kär,..' Den blev ungefär;
Nått typ:
Gud som sover gott
Tack för musiken jag fått
Var jag än i tonerna vänder
Står justin timberlake i Ciccis händer
Han kmr och han går
Tack för kondomerna vi får
Amen.

Fast sen så blev vi seriösa(re) och han läste upp massa saker vi skulle ha med i vår bön,.. Vi hade missuppfattat honom, vi skulle bara skriva upp saker som var viktiga för oss, inte skriva bönen än,..Men vi hade skrivit upp en viktig sak för alla och sen börjat skriva. Matilda tog Musik, Jag sova och Cicci kärlek,.. Sen åt vi Tacos, samma som jag åt igår :P Efter det så fick vi ett papper med repliker som vi skulle göra ett drama av.. 4 i varje grupp. Jag och Cicci (Dom kortaste) hamna i samma som Andreas och Tobbe (Dom längsta) Och det var inte så kul när vi stod där och dom stälde sig väldigt nära och spände blicken i oss z) Dom va läskiga z) Jag och Cicci spelade 'Alla' Andreas 'Kapten' Och Tobbe 'Johnsson' hehe jag kan mina repliker utantill *Stolt*
'Ja kapten!'
Ja kapten!
Nej kapten

Ja johnsson
ja johnsson
Nej johnsson

Hehe Jätte svårt z) Lr ja, man sa kapten istället för Johnsson ibland ochde va kul :) Och Andreas och Tobbe höll på o skojja o hade sig och de va skit kul,.. Sen av nån roliga anledning kom vi in och snacka om Kondomer (?) Och då så sa jag att jag hade några i fickan z) Och då fick jag förklara mig och då sa jag 'Man vet ju aldrig vem man skulle stöta på på stan..! Hehe jätte smart z) MEn Cicci kände att hon behövde en när hon träffa sin kille i vecka z) Sen skrev hon till sin kille;
C:gissa vad jag har ;)
M:ont i magen? :P
c: Haha nej, en kondom :) Kom så kan vi använda
M: Varför har du den?
C(Mitt förslag ^^): En snygging på konfam gav mig den och fick mig lite kåt,..
M: Jaha,... vad gjorde han då?

Hehe jag hade skit kul z) Snyggingen var ju självklart jag ;) Och jag fick hennes fantasi igång när jag gav henne kondomen z) Lr de va de jag tyckte hon skulle skriva till MArkus  :)
Efter de så skulle vi gå till folketshus och jag, cicci o Andreas gick tsm.. Och då va jag o Cicci skit dampiga och hon började nån gång (kmr inte ihåg vad vi snacka om innan) berätta att 'vi va jätte nära varandra i fredags' (Ja de ska misstolkas) Både jag och andreas trodde hon menade Hon och mig z) Sen berättade hon att hon skulle komma hem vid 8 och gick hem vid halv 12 z) Och dom hade varit väldigt nära varandra under den tiden :P Och vi hade fått veta att dom inte varit nära. Men jag ville ändå driva på och sa 'åfan, hur erfaren är han? Kan inte jag få hans nr?;)' hheehe men vi hade kul,.. Men hennes kille trodde inte hon va redo så han höll hela tiden på att ifrågasätta henne z) Han skrev ganska ofta ; vad ska du göra med kondomen?'till slut svarade Cicci 'sätta på den på en banan'
M: den bananen har tur
C:Men älskling, jag ska sätta den på din banan

Hehe och den började vi snacka om när hennes polare knullat bakon en sten medan hennes mamma va 10 meter bort och jag fick berätta om några gånger jag knullat i skogen,.. Haha Andreas va helt förstörd z) Han upprepade hela tiden 'Bananer, stenar, tall?! och mass sånt z) De va skit kul :) Sen sa Cicci 'äta banan,.. de är jätte kul att bita lite,..' Jag 'ohja, speciellt i nötterna' hehe vi hade skit kul och retade stackars Andreas z) Sen när vi kom till Folkets hus så satte vi oss bredvid varandra och han sa 'Okej, kan vi sluta snacka om bananer? kan vi inte snacka om nån annan frukt? Typ meloner?'Haha jag o Cicci la armana över våra pattar och hon sa 'ingen rör mina meloner!' haha han hade inte menat dom z) haha z)
Sen nå julspel och efter de fikade vi och dansade ut julen :) Hehe alla höll varandra i handen och sprang runt och sjöng (som man alltid gör) och de va nån liten flicka i mitten av allt, asså inte i ringen utan hon sprang runt själv i mitten.. Heh hon gjorde som alla andra och hade jätte kul :) Sen så dansade vi till 'å vi kan dansa andra hållet, andra hållet, andra hållet med' (Vi kan spela fijolijolijolej, vi kan spela basfijol och flöjt) och när alla bytte håll så stannade hon upp och sa 'va nu?' så där som en 2 åring gör ^^ Sen när vi skulle gå så kom tomten :o haha alla barn blev helt tysta z) Och han kom med försenade julklappar men jag och Cicci gick precis då så vi fick inge ^^

Hehe de har varit en bra dag :)

17/1 - 09|Skridskor

Jag vet att jag inte skrivit så mkt den här veckan, men har inte velat ^^ Lr ja, snarare har jag inte haft nå att skriva :)

Just nu så kom jag precis in, har varit på isen och åkt skridskor,.. Det var jätte kul :D (Johanna, du borde vara stolt! både över min svenska och att jag gjort det) Tog några kort som kommer komma in på bildbloggen :) Har ändå inget att skriva, så får se om de kmr mer senare :)


Julia (:

Julia (: om svar;
Vemär det du pratar om?
Förresten tycker jag att du ska sluta upp med att säga att du är värdelös, för du är inte det! Och Varför säger du att alla lämnar dig, rebecca lämnar väl inte dig? Eller är det rebecca i vår klass du snackar om förresten, förlåt om jag lägger mig, men jag blir ledsen över att höra att mina kompissar mår dåligt.. :( <3

inägget du svarade på var inte om mig,.. Svarade bara på en kommentar :)

svar ;

Tim om 12/1 - 09|Du svek.:

Ingen av er verkar förstå vad jag går egenom.. Om Rebecca verkligen hade lyssnat på mig så skulle hon inte hålla på som hon gör.. Det gör ont i mig också? Men det har väl inte ni tänkt på. Och jag känner mig så jävla värdelös.. Men jag ska väl förlora henne också, och jag blir hatad av dig bara för att jag är sjuk och inte kan styra över mig själv! Jag kan inte rå för att jag gör självmordsförsök om och om igen! Jag vill inte dö! Men det vill min andra halva.. Men jag vill stanna här, jag vill leva med Rebecca och hjälpa henne med det hon mår dåligt över, men hon öpnnar sig inte för mig., Och det kan jag väl förstå men hon måste förstå mig också! Jag kan inte dansa efter hennes pipa helatiden. Hon får acceptera min sjukdom. Annars kan hon lika bäst lämna mig som alla andra...

Jag fattar hur du har de,.. Även om jag inte vet exakt så fattar jag att det måste vara jävligt jobbigt. Drf kan jag inte hata dig för att du försökte hänga dig. De som gjorde att jag skrev att jag önskar att jag kunde hata dig var bara för jag ser min vän förstöras, även fast det inte är vad du vill. Och i andra inlägget där jag faktiskt skrev att jag hatar dig är bara för du lägger en skuld på henne, och jag vet hur hon tar åt sig av det du säger och jag vet att hon kmr tänka på det hela tiden.
Men jag fattar även hur du känner när hon inte pratar med dig, jag har varit där många många gånger,. Men hon har ju blivit sviken av så många hon öppnat sig för så hon är försiktig.. Du måste ge henne tid och utrymme.. Hon kmr börja prata om saker som inte är så personligt och sen när hon känner sig tryggare så blir det mer och mer hon vågar säga.
Hon älskar dig jätte mkt och har accepterat din sjukdom, även fast det är jobbigt. Jag frågade henne förut om hon var säker på att hon kunde stå ut med att du mkt ändras och ge henne skit och de, och hon svarade att hon visste att hon kanske kmr må dåligt ibland, men det kmr det vara värt.. Så du behöver aldrig vara rädd för förlora henne. Hon kmr stå vid din sida till du inte vill ha henne mer. Och när jag skriver så här så tänker jag inte på dig utan jag ser de bara som att beck är den ända om de här, för det är det ända jag ser,..


,.

Ändrad uppfattning:Jo jag hatar dig

12/1 - 09|Du svek.

Du svek henne, känns de bra nu?
Har så jävla mkt att skriva just nu, men får bara upp tankar i huvet som inte har nå sammanhang. Jag börjar tröttna på att få skriva om hur ni alla sviker henne. Mina inlägg till 'na borde inte handla om de.
Vet att du inte läser, men måste skriva ut ändå. Hon var rädd som fan att bli lämnad igen. Du hade ju lovat att aldrig försvinna från henne, men så gjorde du sådär? Frågan vi båda ställde var 'tänkte du på nån mer än dig själv?' Jag har svårt att bli förbannad på dig för det du gjorde, men när jag tänker på hur skälvisk du är så blir jag ändå arg. Hade du gjort de mot nån annan kanske jag inte heller brytt mig, men fick se ljuset i hennes ögon bara slockna och jag såg hur hon föll ihop.. Du betyder så jävligt mkt för henne, hon skulle aldrig klara sig utan dig. Och hon betyder jorden för mig, skulle aldrig klara mig utan henne,.. Det är drf jag måste få skriva ut. Vafan? Är det nån som sett (läs:Läst) mig  nästan be om ursäkt för det jag skriver? Speciellt sånt här ämne? Har svårt att hata dig, även fast jag vill.. Du tar sönder henne, bit för bit. Samtidigt fyller du henne,.. (Beck, misstolka inte nu) HON BEHÖVER DIG! Vill inte tro att du ljugit när du sagt att du älskar henne..? Men visa de istället! Tänk lite mer på henne innan du gör nå så här igen. Eller innan du gör nå som du vet kmr förstöra henne,. Snälla? Klarar inte att se henne så här mer.. Hon har jobbat skit hårt och jag tror verkligen hon har de så mkt bättre nu, vill du skicka ner henne där hon var för ett år sen?

11/1 - 09|



Varför fattar ingen?!

För många nätter har jag inte vågat sova, de har gått för långt igen.
Försöker ta mig igenom de men skiten blir bara värre.
Är trött på att ständigt vara på flykt, är hela tiden beredd på att ta mig bort.
Musiken är min räddning. Kan inte gå utanför dörren utan den. Måste veta var jag har den..
Vissa dagar kmr jag inte ens upp ur sängen utan att lungnat mig med musik..


Döm mig, visst. Jag bryr mig inte, jag är inte som ni och kan inte leva så.

11/1 - 09|

Haha jag har ont i huvet,.. Jag har koncentrerat mig för mkt ^^ Spelade lite på king.com eftersom jag aldrig får göra nått på hennes data,.. Menmen,.. ska spela vidare ^^ kan ju bara få mer ont i huvet..
Lr nä, nu så orkar jag inte mer ^^

Har varit ute med hunden idag, skönt vare :) Men ja, har inget att skriva^^

10/1 - 09|

Fan vilken fullmåne! Sjukt fint.. Ser ut som en sol som lyser upp.. Och snön som glimmrar,..Haha  
För fler bilder, gå in på mahjjo.blogg.se :)

Har löst mitt lilla yrkes kris, och de hår bli djur,. Håller mig till det jag bestämmt mig för, det är bäst :) Skulle aldrig funka som fotograf, och ville nog egentligen inte jobba som de, det var utbildningen jag ville ha.. Menmen :) Nu så vet jag skola, vet inriktning, vet profil,.. Men när jag tvivlar så påmin mig om vad jag egentligen vill göra :)

Känner mig så tråkig idag :P orkar inget och känner mig deppig samtidigt som jag är glad :P Haha måste sova mer z) Så jag går upp o vilar en stund ^^ :)

9/1 - 09|Fotograf vs. Djurskötare

Jag har problem :/ Jag har för många tankar på vad jag vill bli!
Det står mellan fotograf och nån form av djurskötare..
Visst, blir jag fotograf får jag göra det jag älskar, men vad kan man göra med bilderna? Trycka upp dom som tavlor kanske lr liknande,.. Jag skulle inte vilja jobba på nån tidning.. Och man måste resa.. Lr ja, måste och måste.. Men de kan ju vara bra.. Och när jag fått barn så vill jag inte resa speciellt mkt utan dom..

Djurskötere.. Kanske jobba på ett hund dagis, på nå hem för vanvårdade djur lr på djurpark.. Jag har en fast arbetsplats, tar hand om djur som jag vill,.. Jag älskar djur och jag skulle kunna jobba som djurskötare och fortsätta vara hobbyfotograf

Hjälp mig! Jag är så grymt förvirrad :(
Vad tkr du  jag ska bli? Om jag ska bli fotograf, vad finns de för yrken att välja mellan? (inga modeller, tidningar o.s.v, jag är naturfotograf och de är de jag vill jobba som isf) Vrf tkr du så o vrf inte de andra? För-/nackdelar? Behöver en motivering för inte få nya funderingar.. Även om du inte känner mig kan du ju dela med dig av dina funderingar :)

8/1 - 09

Andréas  om 7/1 - 09|Fotoblogg- Mahjjo.blogg.se:
haha så det blev det namnet jag rösta på?:P


Hehe ja, Macki fanns redan ^^

7/1 - 09|Ankbrudarna attackerar.. Kukar?!

[20:59:08] (%) säger:
ha din anka som visningsbild så kan vi vara ankbrudarna ;)
[20:59:22] -=MoMMy's LiTTle MoNsTeR=-|| ~Pappersväggar~ säger:
haha,ohja z) we love dicks

Jadu Beck.. Jag tror inte vi får så mkt kuk av att vara ankbrudar.. Tyvärr men jag tror du har missuppfattat killar :/

7/1 - 09|Fotoblogg- Mahjjo.blogg.se

Nu är fotobloggen klar :) Suttit med den hela dagen.. Fast headern funkar inte :S Får se om de går att fixa, annars får jag väl börja om :/

Har inte riktigt insett att de är skola imorn :S Känns lite som sommarlov, man ska vara ledig i 2 månader till :P Men ja, i sommras oroade jag mig mer än nu,.. så vi får se :)

6/1 - 09|Bilder

Det kan hända att många av bilderna ser likadana ut, lr ja, liknande, men jag va så kär i sen sär solnedgången och månen så jag kunde inte sluta :)


Med min zoom var det där de närmsta jag kunde komma:/


Sådär :) Skriv gärna vilken som ni tkr va finast :)

6/1 - 09|Fotoblogg?

Jag sitter och laddar upp bilderna från nyår just nu. Dom såg bättre ut i kameran än va dom gjorde på datan, men de får ni stå ut med :)

Jag har funderat idag,.. (så ovanligt) MEn den här gången på om jag ska skaffa en fotoblogg,.. Kommentera ja/nej och förslag på namn :)

Vecka 1

 Tisdag
Åkte in till Beck <3 Vi gick till flygis, fixade hundgodis (Naturgodis), sprite o choklad. Sen gick vi till en såndär gullig port vid flygis. Och Beck spillde ut spriten *morr* Sen efter de så gick vi till nå ställe vid Lommarn, och solen va påväg ner och de va jätte vackert! Sen satte vi oss på en typ av gunga som Beck alltid får ont i röven av, men de verkar som de har gått bort nu :P

Onsdag
Va ute och tog kort, bilder kmr. Dom blev jätte bra tkr jag :) Sen på kvällen så firade vi nyår hos Ronny o Marie.. Jag mamm, papap och dom,.. TRevligt, men trist eftersom man va den ända under 40.. PApap smällde en raket som va helt galen.. Den lyfte inte utan sköt ut på gräset o så.. Några smällde bara nån meter från våra fötter :S

Torsdag
Gjorde inte speciellt mkt, bytte lakan och så.. Jag har ett svart lakan! *Stolt* Och jag slog i huvet i byrån.. Jag böjde mig ner för klappa hunden och då stod den bara där! Har fortfarande ont..

Fredag
Åkte in till sthlm med Beck och träffade Athea och Johanna <3 Vi gick runt i affärer och så och jag köpte en ny fondation och en almanacka + penna.. Alla blev lite förvånade över valet av färg, men sen kom dom fram till att de va typiskt mig att köpa nå jag inte tkr om. Men färgen är inte rosa, utan mer lila och lila kan jag stå ut med.. (Den fanns bara i rosa och lila). Sen fikade vi på café 60, de va jätte mysigt :) Efter de åkte vi till Vasa och insåg att vi fortfarande har barnet i oss och sen hem till Athea. Sen va jag och Beck tvugna att åka hem, vi skulle möta Charlie vid tekniska, Han hade varit och köpt en data.. Beck ville inte vara social mot oss så vi satt o prata för oss själva :) När vi kom hem åt vi och sen firade vi vår egna jul :) Efter de kolla vi på tv och fixade med hans data.. Sen inna vi somnade började vi kolla på Kung-fu panda..

Lördag
Vi kollade klart på Kung-fu panda och sen på Wall-e.. Hehe han är så söt! Filmen kanske inte var den bästa, men har ni någonsin sett en så söt gullsak? <3 Vi spelade kort på eftermiddagen, jag lärde han Boulute, De är lite av ett familje spel här hemma,.. Vi spelade alltid de med farmor o Helene när man kom upp till landet o de.. Alltid så mysigt :) Sen innan vi sov tänkte vi kolla på en film, jag ville se nån skräck men all skräck han hade va typ hajar med ben som åt upp allt han såg lr människor som förvandlades till flugor och sånt kan inte jag bli rädd för för de är ju inget realistiskt med de. Men han hade en film om 2 killar som skulle göra en knas firma, men de funkade inte så då började dom döda horor,.. Men den va inte heller läskig så vi stängde av datan och kollade på tv, 'päron till farsa på semester i europa' tror jag den hette.. Sen sov vi :)

Söndag
Vi fick gå upp tidigt, skulle till pappas moster.. Wilma skulle med så Charlie fick ta bussen från Norrtälje. Vi kom dit, va sociala och sånt :)

Måndag (idag)
Suttit och gjort johannas julklapp halva dagen, är inte ens halv klar :P Vet att de är lite sent, men bättre sent än aldrig :) <3

5/1 - 09|Fotokurs

Sry för dålig uppdatering, men jag lovar att de kmr komma inlägg för iaf dom flesta av dagarna :)
Just nu så har jag (nästan) anmält mig till en fotokurs i vår. Man träffas 5 gånger, 3 timmar varje gång.. Får se hur bra de kmr gå :P :)
 Men ja, nu måste jag gå, så jag går nu(?) z)

1/1 - 09|Bilder :)

Okej, här kmr bilderna från veckan.. Inte dom jag tog igår, men iaf..


Fråga mig inte vrf jag gillar den, men jag gillar färgerna :) (Japp, jag svarar på mina egna frågor)










Japp, jag är helt kär i frost:) Fast i solnedgången oxå,.. De är bilderna som kanske kmr i ett annat inlägg. Jag blev riktigt nöjd med dom bildera, men här kmr några mer som jag tagit :P (Jag vet att jag låter som nån försäljare)




1/1 - 09|Grattis Gows <3

GRATTIS BECK!

Nu är de 2009 dårå,.. Segt. Nejnej, så får man inte säga om första dagen på året. Skitsamma. Jag är trött-allt är segt :) Jag pallar inte med ett år till,.. (Jag menar inget deprimerande med de!) Men aja,..

Va ute och tog bilder som jag tänkte lägga upp. Ifs har jag tagit bilder varje dag under veckan,  men vi får se hur de blir med de :)

Fast ja, jag har inget mer att skriva egentligen så,..

Förutom Grattis till min gows så klart!

RSS 2.0